Hotel

Malina Villas

Hotel

Malina Villas

Oraș

Borovets

Malina Villas
Malina Villas
Malina Villas
Malina Villas
Malina Villas
Malina Villas
Malina Villas
Localizare:  Malina Villas 3* este situata intr-o superba zona impadurita, la poalele celui mai inalt varf din masivul Musala si la aproximativ 1.5 km sau 30 min de mers pe jos pana in centrul statiunii. Satul de vacanta este potrivit pentru familii, grupuri si cupluri ce cauta confort, liniste, relaxare si izolare de stresul cotidian. Datorita faptului ca vilele Malina si Yagoda se afla in acelasi loc, turistii cazati in acest sat de vacanta vor lua masa la restaurantul Yagoda care se afla la mai putin de 100 m fata de vilele Malina.
Facilitati: Restaurant (100 locuri), bar, terasa, exchnge, magazine, sauna (la unele vile Yagoda sau la receptie), loc de joaca pentru copii, echipamente pentru volei, badminton, basket, fotbal, tenis, tenis de masa, inchiriere biciblete, gratar, internet cafe, parcare in limita locurilor disponibile.
Dotari camere: Satul de vacanta este format din 27 cabane din lemn cu cate 2 etaje fiecare (Malina) si 40 cabane construite in stil finlandez (Yagoda), unele dintre ele avand si sauna.
Camerele sunt dotate cu baie, bucatarie, TV, terasa, sauna (Yagoda).
Posibilitati de cazare:  VILA MALINA - min 4, max 4+2 pax