Hotel

Murite Club Hotel 4*

Hotel

Murite Club Hotel 4*

Oraș

Razlog

Murite Club Hotel 4*
Murite Club Hotel 4*
Murite Club Hotel 4*
Murite Club Hotel 4*
Murite Club Hotel 4*

Situat în Valea Razlog, una dintre cele mai pitoreşti locuri din Bulgaria, situat la doar câteva sute de metri de terenul de golf recent deschis Ian Woosnam proiectat aproape de Razlog și Bansko. White Fir Valley Hotel oferă un cadru de lux pentru o vacanță de familie pline de distracție, vacanţe de sport sau doar o odihnă liniștită pe tot parcursul anului. 

Situat în Valea Razlog, una dintre cele mai pitoreşti locuri din Bulgaria, situat la doar câteva sute de metri de terenul de golf recent deschis Ian Woosnam proiectat aproape de Razlog și Bansko. Staţiunea dispune de o multitudine de dotări cu un spa mare, are vederi frumoase din ambele piscine interioare și în aer liber, are un restaurant excelent și facilități pentru conferințe. Toate apartamentele sunt spațioase și sunt complet mobilate.

Complexul include următoarele facilităţi: * Piscină interioară * Jacuzzi * Piscină exterioară * Shock piscină * Thermo zona: sauna finlandeza, baie de aburi şi baie turcească spaţioasă * SPA şi centru de frumuseţe: masaje, terapii aroma, proceduri cosmetice * Centru de fitness * Elegant restaurant Gourmet- * Sala de mic dejun * Lobby bar cu un şemineu * Bar cu pian * Colţul copiilor, cu un baby-sitter * Locuri de parcare în aer liber * Internet wireless peste tot in complex * Serviciu în cameră * Unice i-pod sistem de sunet cu built-in difuzoare în fiecare apartament.