Pirin

Hotel

Pirin

Oraș

Bansko

Pirin
Pirin
Pirin
Pirin
Pirin

Hotelul Pirin 4* este localizat in centrul statiunii Bansko si aproximativ 1,2 km de Gondola. Hotelul are 5 etaje, 2 lifturi, 60 de camere si 8 suites in total.

Facilitati: Hotelul Pirin 4* dispune de receptie, seifuri de inchiriat (contra cost), room service (pana la ora 22:00), Wi-Fi in zona receptiei (gratuit pentru clienti), oficiul de banca, magazin, sala de internet, sala de conferinte (capacitate 60 locuri), restaurant, lobby bar.
Copii: patut (la cerere, gratuit), scaune inalte pentru copii in restaurant.
Gratuit: acces la piscina, fitness, sauna, baie de aburi, transport pana la Gondola, Wi-Fi in zona receptiei, vestiar pentru echipamentul de ski.
Contra cost: masaj, solar, biliard, tenis de masa, internet, sala de jocuri etc.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: gratuita, in limita locurilor disponibile - primul venit, primul servit.
Camere: Hotelul Pirin 4* dispune de urmatoarele tipuri de camere:
- Camere Twin: (2 paturi normale + 1 pat suplimentar, max. 2 adulti + 1 copil), cu 2 paturi separate sau un pat dublu, patul suplimentar este un fotoliu extensibil.
- Camere Twin Deluxe: (2 paturi normale + 1 pat suplimentar, max. 2 adulti + 1 copil), dispun de aceleasi facilitati ca la camerele Twin standard, fiind mai spatioase si avand in plus balcon si aer conditionat.
- Suites: ( 2 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max 4 adulti), dormitor cu pat dublu, in living este o canapea extensibila.
Toate unitatile de cazare au cablu TV, mini bar, telefon, baie cu dus.