Sirius Beach

Hotel

Sirius Beach

Oraș

Sf. Constantin si Elena

Sirius Beach
Sirius Beach
Sirius Beach
Sirius Beach
Sirius Beach
Sirius Beach
Sirius Beach

Hotelul Sirius Beach este un hotel nou construit în 2003, chiar pe plaja de nisip, ceea ce face irezistibil pentru cei care doresc să petreacă o vacanță de vară romantică într-o oază de pace și Leisure Resort poate fi caracterizat ca Sf. Constantin și Elena.

Cazare: Complexul dispune de 90 camere duble, 15 camere single, 27 de camere pentru familii cu copii,11 studiouri, toate mobilate confortabil și practic, furnizate de către toate standardele actuale, cu covor, aer conditionat, telefon, seif, programe TV prin satelit, mini-bar, baie este dotată cu cabină de duș / cadă și uscător de păr, deschidere direct la terase au valurile marii .

Serviciile includ restaurantul principal cu o capacitate de 180 de locuri repartizate pe doua etaje si terasa - loc ideal pentru nunti si alte evenimente de mari dimensiuni, restaurantservire à la carte și specialități de pește, lobby bar, sky bar - etajul 7, terasa de pe acoperiș - barul de la piscină panoramică, bar pe plaja, sala de masaj, salon de înfrumusețare și coafură, sala de internet, sala de conferinte complet echipate cu aparatura audio-video (multi-media proiector, ecran, flipchart și sistem de sunet), birou de schimb valutar, cabinet stomatologic, servicii de spalatorie, loc de parcare mici și gratuită. Restaurantul "Korab" - barca restaurat cu patru punți de interior si exterior- Oferă specialități și preparate din bucătăria tradițională bulgară și mediteranean. 
Masa: All Inclusive