SPA Hotel Emerald

Hotel

SPA Hotel Emerald

Oraș

Bansko

SPA Hotel Emerald
SPA Hotel Emerald
SPA Hotel Emerald

SPA Hotel Emerald oferă camere spațioase, elegante și confortabile și apartamente cu vederi superbe ale peisajelor maiestuoase din jur.

Vis-a-vis de principala telegondolă, numai la 50 m. de mers pe jos şi la numai 15 min. de mers pe jos până la centrul stațiunii.

Pentru buna dispoziţie în hotelul Emerald SPA-oferă privelişti minunate ale munţilor şi diverse proceduri de SPA. Designul său este o sărbătoare a culorilor incredibil de natură şi frumuseţe veşnică a muntelui. Eleganţa de bun venit cald din interior şi a personalului şi cu sentiment de acasă departe de casă. Vă puteţi bucura de un modern centru spa, restaurant şi bar lobby, promiţând un concediu de neuitat. Ce poate fi găsită în SPA Hotel Emerald: Restaurant, recepţiei, Lobby, internet,informaţii, întâlnire, magazine, pepinieră, 24 de ore room service, spălătorie, SPA, parcare subterana, sauna, 4 ascensoare, baie de aburi şi o sală de masaj, 24 gardieni, jacuzzi, schi, dulap, solariu, piscină interioară, biliard.

Hotelul are 40 camere duble, 25 camere familiale, 20 garsoniere, 40 apartamente cu un dormitor şi 15 apartamente cu două dormitoare.

Restaurant:

Hrana este o necesitate, chiar nu se poate fără ea şi această popularitate în continuare contributeşte din Emerald Spa Hotel în Bansko. Hrana este mult mai mult decât un instrument pentru produsele alimentare şi de bucătărie din hotel, joacă un rol important în servirea felurilor de mâncare frumoase şi delicioase.

Sală de jocuri; cameră solară de bronzat.