Villas Yagoda

Hotel

Villas Yagoda

Oraș

Bansko

Villas Yagoda
Villas Yagoda
Villas Yagoda
Villas Yagoda
Villas Yagoda
Villas Yagoda
Villas Yagoda
Villas Yagoda

Yagoda Villas 3*  este inconjurata de o frumoasa padure de pini si o atmosfera de munte, ideal pentru familii, este situat la 2 km sau 30 minute de mers pe jos de centrul statiunii Borovets. A fost renovat in anul 2007.

Yagoda Villas 3*  sunt 40 de casute in stil finlandez, fara etaj.

Facilitati:

Yagoda Villas 3* dispune de o receptie cu seif de inchiriat (contra cost), Wi-Fi in zona receptiei (contra-cost), restaurant Yagoda unde se servesc mesele, sauna (contra cost in Yagoda), transport pana la statia de jos a telegondolei si in centrul statiunii (contra cost), minimarket, tenis de masa, vestiar pentru echipamentul de ski (Yagoda Villas).
Copii: patut (la cerere, gratuit), scaun inalt la restaurant, loc de joaca pentru copii.
Contra cost: Wi-Fi in zona receptiei, transport la statia de jos a gondolei si centrul statiunii conform unui orar (08:30-23:00 din ora in ora), tenis de masa, fitness, sauna  etc.
Animalele de companie  sunt permise (contra cost) insa trebuie informat hotelul inainte.
Parcare: exterioara contra cost pentru turistii cazati.
Camere:
Yagoda  Villas 3* (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare sau 4 paturi normale, max. 4 adulti) au fiecare 27 m.p. suprafata, living cu pat dublu sau 2 paturi separate, un dormitor mic separat cu 2 paturi supraetajate sau 2 paturi separate, dormitorul este separat prin draperii de zona de living, chicineta utilata cu minifrigider, cuptor, plita electrica ,veranda cu banci. Anumite vile au si sauna. Vilele dispun fiecare de incalzire centrala, telefon, parchet, TV prin satelit, baie cu dus.