Vita Park

Hotel

Vita Park

Oraș

Albena

Vita Park
Vita Park
Vita Park
Vita Park

ASEZARE: “Vita Park“ este situat la 950 de metri de plaja statiunii Albena, la sud–vestul complexului inconjurat de vegetatia abundenta a parcului.

CARACTERISTICI: La dispozitia turistilor exista un restaurant principal, bar cu separeuri, bar langa piscina, snitelbar, piscina in aer liber pentru copii si adulti, sala de desene animate, amfiteatru cu scena, un teren de sport multifunctional, teren de joaca pentru copii, seif individual contra cost.

CAPACITATE: Hotelul ofera 191 de camere duble, 20 de camere single, 22 de camere pentru familii si 91 de vile. La dispozitia oaspetilor exista trenulet special care se deplaseaza pana la plaja. Plata acestui serviciu intra in pret.

CAMERE: Camerele sunt confortabile si cu baie, balcon, conditioner, telefon, televizor cu program prin satelit, frigider contra cost. Vilele sunt de doua etaje si la fiecare etaj sunt cate trei camere dintre care 2 dormitoare si o bucatarie sau 2 dormitoare si o sufragerie. Camerele sunt mobilate modern si au telefon si televizor cu program prin satelit, frigider si tacamuri de bucatarie. 35 din vile sunt dotate cu aer conditionat.

Pentru copii: Mini club,

3 terene de joaca, basein pentru copii, discoteca pentru copii.

Masa: UALL