Hotel

Al Khaleej Hotel

Hotel

Al Khaleej Hotel

Oraș

Dubai

Al Khaleej Hotel
Al Khaleej Hotel
Al Khaleej Hotel
Al Khaleej Hotel
Al Khaleej Hotel

Situat în inima zonei Deira, în piaţa Al Nasser, Hotelul Al Khaleej oferă camere cu aer condiţionat şi cu un balcon cu vedere pitorească la Dubai Creek şi Golful Arabic. Este disponibilă o parcare privată gratuită.

Toate camerele Hotelului Al Khaleej oferă TV prin satelit, minibar şi baie privată. Unele camere beneficiază de o zonă de relaxare. Camerele sunt spaţioase şi decorate cu gust, cu mobilier din lemn.

Pentru a explora tot ceea ce are Dubai de oferit, oaspeţii pot închiria o maşină de la recepţia cu program nonstop. Hotelul Al Khaleej are şi un centru de afaceri, facilităţi de spălătorie şi un magazin de cosmetice.

Pizzeria Trattoria serveşte preparate culinare din bucătăria italiană autentică, inclusiv paste şi pizza. Oaspeţii pot lua o băutură răcoritoare la barul în stil englezesc Duke’s, care oferă şi vedere la Dubai Creek. Restaurantul Creek oferă preparate culinare din bucătăria asiatică şi spectacole de muzică şi dans oriental.

Hotelul Al Khaleej oferă zilnic un serviciu de transfer la cea mai apropiată zonă de plajă. Aeroportul Internaţional Dubai şi Centrul Internaţional de Expoziţii Dubai se află la 10 minute de mers cu maşina. Se oferă parcare privată gratuită.

Camerele Hotelului: 105