Hotel

Amwaj Rotana Jumeirah Beach Dubai

Hotel

Amwaj Rotana Jumeirah Beach Dubai

Oraș

Jumeirah

Amwaj Rotana Jumeirah Beach Dubai
Amwaj Rotana Jumeirah Beach Dubai

Apartine grupului ROTANA 
 
Hotelul Amwaj Rotana 5* este situat in centrul cartierului Jumeirah, vis-a-vis de golful Persic, la cateva minute de mers cu masina pana la Internet City si Media City, la 30 km de Aeroportul International Dubai. 
A fost construit in 2010.

Se accepta plata cu carduri de credit: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club
 
Hotel nou cu camere spatioase. Servicii de cea mai buna calitate specifice Grupului Rotana. O alternativa excelenta pentru hotelurile de plaja mai scumpe.
In hotel nu sunt servite bauturile alcoolice. Hotelul este amplasat pe celebrul bulevard Walk, de-a lungul caruia sunt multe boutique-uri, restaurante si cafenele. Se percepe o garantie la check-in. 

Facilitati: Hotelul Amwaj Rotana 5* are 3 restaurante (japonez, italian, international), bar, salon de infrumusetare, coafor, magazin, sala de conferinte, schimb valutar, camera pentru bagaje, parcare, inchiriere masini, spatiu verde pe terasa, internet (in lobby, contra cost).
Gratuit: sauna, baie cu aburi, piscina cu temperatura reglabila, jacuzzi, sala de fitness. 
Contra cost: masaj, aerobic.
Pentru copii: piscina, club pentru copii, meniu pentru copii, scaune pentru copii, pat pentru copii, bona (contra cost).
Plaja: Vis-a- vis de hotel este amplasata plaja publica neamenajata Jumeirah Beach Residence. Hotelul ofera turiştilor geanta, prosoape, umbrele si o sticla cu apa si transfer gratuit pana la plaja.
Camere: Hotelul Amwaj Rotana 5* are 301 camere cu balcon:  
-90 Classic Room (vedere partiala la golf , 42 m2, max. 2+1 pers., sunt disponibile paturi suplimentare);
-136 Premium Room (vedere partiala la golful Persic, 42 m2, max. 2+1 pers., este disponibil pat suplimentar);
-7 Classic Suite (living separat, vedere la golful Persic, 87 m2, max. 2+1 pers., este disponibil pat suplimentar);
-63 Club Rotana Room (vedere directa sau partiala la golful Persic, 42 m2, max. 2+1 pers., este disponibil pat suplimentar);
-4 Club Rotana Suite (living separat, vedere la golful Persic, servicii suplimentare Club Rotana, 87 m2, max. 2+1 pers., este disponibil pat suplimentar);
-Presidential Suite (dormitor separat, living cu sufragerie si mini-buctarie, birou, baie cu jacuzzi, toaleta pentru aspeti, balcon, vedere la golful Persic, 130 m2, servicii suplimentare Club Rotana);
-117 connected room.
Exista camere pentru nefumatori.

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie, accesorii pentru baie, halate si papuci, foehn, seif, TV prin satelit, internet (contra cost), radio, minibar, set pentru ceai si cafea, fier de calcat (la cerere), room service.