Hotel

Atlantis The Palm

Hotel

Atlantis The Palm

Oraș

Palm Jumeirah

Atlantis The Palm
Atlantis The Palm
Atlantis The Palm
Atlantis The Palm
Atlantis The Palm
Atlantis The Palm
Atlantis The Palm
Atlantis The Palm
Situat pe insula Palm Jumeirah din Dubai, pe o plajă privată proprie de 800 m, hotelul de 5 stele Atlantis are vedere magnifică la Golful Arabic. Oferă un acvariu subacvatic, posibilitatea de a înota cu delfinii şi un parc acvatic mare.
 
Toate camerele au un decor în stil arab şi includ paturi mari. Fiecare beneficiază de un balcon cu vedere panoramică la oraş sau la Golful Arabic. Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit.Oaspeţii pot lua masa la restaurantul Yuan, care serveşte preparate tradiţionale din bucătăria chinezească Sichuan într-un cadru modern. La restaurantul premiat Nobu puteţi savura mâncăruri japoneze contemporane cu influenţe arabe.
 
La Atlantis The Palm Dubai veţi găsi un labirint subacvatic şi cel mai mare parc acvatic din Orientul Mijlociu. Parcul acvatic Aquaventure include Turnul lui Neptun şi recent inauguratul Turn al lui Poseidon, cu tobogane de apă ce oferă o experienţă palpitantă. Tot aici există un loc de joacă în apă pentru oaspeţii mai tineri şi o plajă privată cu nisip auriu. Piscina mare este înconjurată de şezlonguri şi palmieri.
 
Oaspeţii pot beneficia de un centru spa complet care oferă tratamente faciale şi corporale, precum şi de o sală de sport unde sunt disponibili antrenori de fitness personali.
 
Clubul de golf Emirates se află la 3 km, iar centrul comercial Dubai Mall este situat la 20 de minute cu maşina de Atlantis.