Banyan Tree Al Wadi

Hotel

Banyan Tree Al Wadi

Oraș

Ras Al Khaimah

Banyan Tree Al Wadi
Banyan Tree Al Wadi
Banyan Tree Al Wadi
Banyan Tree Al Wadi
Banyan Tree Al Wadi
Banyan Tree Al Wadi
Banyan Tree Al Wadi
Banyan Tree Al Wadi

Situat pe 100 de hectare de teren deşertic, Banyan Tree oferă un teren de golf cu 18 găuri şi un spa de lux oferind masaje asiatice. Restaurantul Al Waha are ferestre de la podea la plafon, cu vedere la dunele de nisip.

Toate vilele dispun de un decor tradiţional arab, care includ de plafoane înalte şi motive florale. Fiecare are un dressing spaţios şi o canapea de pluş cu 2 locuri în mijlocul unor ţesături bogate, în culori de pământ.

Pe terasa în aer liber de la Al Waha, oaspeţii pot încerca delicatese din carne pe ţepuse. Shisha cu o ceaşcă de cafea pot fi savurate la Moon Bar, un bar pe acoperiş, cu vederi panoramice la deşert.

Personalul de la Banyan Tree poate organiza excursii exotice în aer liber, inclusiv călărit pe cămilă şi safari prin deşert. Pentru un antrenament viguros la hotel, oaspeţii pot folosi un studio de aerobic sau echipamente de gimnastică cardiovasculară.

Activităţi:

Teren de golf (la maxim 3 km), ciclism, călărie, saună, sală de fitness, spa & centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, închirieri biciclete, biciclete disponibile (gratuit), cameră de jocuri, bibliotecă, teren de joacă pentru copii.

Servicii:

Room service, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcătorie, lustruire pantofi, săli de conferinţă şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, bărbier/salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră.