Hotel

Dusit Thani Dubai Hotel

Hotel

Dusit Thani Dubai Hotel

Oraș

Dubai

Dusit Thani Dubai Hotel
Dusit Thani Dubai Hotel
Dusit Thani Dubai Hotel
Dusit Thani Dubai Hotel
Dusit Thani Dubai Hotel
Dusit Thani Dubai Hotel

Facilitaţi si descriere Dusit Thani Dubai

Situat în inima districtului comercial din Dubai, pe celebra stradă Sheikh Zayed, Dusit Thani este un hotel luxos de 5 stele, care oferă ospitalitate şi design tailandez, ca şi o poziţie convenabilă.

Hotelul dispune de 321 camere şi suite spaţioase, situate în acest turn emblematic; camerele de la etajele superioare oferă privelişti spectaculoase ale oraşului. Toate spaţiile de cazare sunt decorate şi mobilate în stil tailandez contemporan, completat de băi luxoase moderne.

Hotelul Dusit Thani oferă oaspeţilor săi posibilitatea de a alege dintre 7 locuri unde se poate lua masa şi unde sunt servite băuturi, asigurând o gamă largă de preparate din bucătăria internaţională. Restaurantul de marcă al hotelului, Benjarong, serveşte preparate din bucătăria tailandeză autentică într-un cadru tradiţional.

Facilităţile pentru petrecerea timpului liber pe care le oferă acest hotel includ o piscină spectaculoasă, aflată pe acoperiş, ca şi o sală de sport complet echipată, cu vedere de la etajul al 36-lea.

Accesul de la hotelul Dusit Thani Dubai la World Trade Center, Centrul Internaţional de Convenţii, Burj Khalifa şi Dubai Mall este facil. De asemenea, Aeroportul Internaţional din Dubai se află la distanţă de 20 de minute de mers cu maşina.

Nr. camere: 321, Check In : 15:00 - Check Out : - 12:00

General Dusit Thani Dubai

Aer condiţionat,Magazine în hotel, Parcare cu valet, Seif, Express Check-In/Check-Out, Lift, Parcare gratuită,Camere pentru Familii,Camere/Facilităţi pentru persoane cu handicap, Camere pentru nefumători, Ziare, Recepţie 24 de ore, Bar, Restaurant, Parcare.

Activităţi Dusit Thani Dubai

Piscină în aer liber, Jacuzzi, Solarium, Sală de fitness.

Servicii Dusit Thani Dubai

Acces gratuit la Internet Wi-Fi, Wi-Fi/Wireless LAN, Serviciu de vânzare bilete, Fax/Copiator, Agenţie de turism, Închirieri maşini, Souvenirs/Gift Shop, Schimb valutar, Servicii de internet, Serviciu de călcat, Mic dejun în cameră, Facilităţi cameră VIP, Bărbier-Salon de frumuseţe, Curăţătorie chimică, Spălătorie, Business Centre, Săli de conferinţă şi petreceri, Room Service,Bancomat.