Hotel

Fujairah Rotana Resort & SPA

Hotel

Fujairah Rotana Resort & SPA

Oraș

Fujairah

Fujairah Rotana Resort & SPA
Fujairah Rotana Resort & SPA
Fujairah Rotana Resort & SPA
Fujairah Rotana Resort & SPA
Fujairah Rotana Resort & SPA
Fujairah Rotana Resort & SPA
Fujairah Rotana Resort & SPA
Fujairah Rotana Resort & SPA
Fujairah Rotana Resort & SPA
Hotelul Fujairah Rotana Resort & Spa 5* construit in anul 2007, este situat intre muntii pitoresti Hajjar si oceanul Indian, la 140 km de aeroportul Dubai, la 45 km de centrul din Fujairah.
Este un hotel bun, recomandat pentru vacante relaxante cu familia: noaptea in hotel si pe spatiul exterior al acestuia este liniste totala. Bucatarie si servicii excelente. Locatiile principale unde puteti petrece timpul sunt plaja si centrul SPA. Avand in vedere faptul ca pana in Dubai sunt 1,5 ore de mers cu masina, recomandam amatorilor de shopping sa aleaga un sejur cu pachet combinat: cateva zile cazare in Dubai + vacanta in Fujairah. Se percepe o garantie la check-in.

Facilitati:
 
Hotelul Fujairah Rotana Resort & Spa 5* ofera oaspetilor sai 4 restaurante, piscina, centru business, centru SPA, salon de infrumusetare, centru comercial, spalatorie, schimb valutar, parcare, inchiriere masini, 3 baruri, 3 sali de conferinte (300 pers.), 3 sali de intalniri, internet WiFi (in hotel si spatiul exterior al acestuia - contra cost), magazine, transfer pana la centrele comerciale din Dubai si Fujairah.
Relaxare si sport: Gratuit: sala de fitness, baie cu abur, sauna, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, squash, aerobic, programe de divertisment, piscina. Contra cost: nocturna teren tenis, tratamente SPA, schi nautic (cu licenta), surfing (cu licenta), parasuta, canoe, inchiriere biciclete, hidrobicicleta, pescuit, diving.
Copii: piscina (cu tobogan), club pentru copii (4-14 ani), bona (contra cost), patut, meniu pentru copii, scaun pentru copii in restaurant , loc de joaca, sala de jocuri, programe de divertisment.
Plaja: Plaja proprie, cu nisip (300 m). Umbrele, saltele, prosoape - gratuit.

Camere:
 
Hotelul este compus dintr-o cladire principala de 4 etaje si 8 cladiri laterale de 2 etaje si are 250 camere (toate cu vederea directa sau partiala la ocean): 
 Classic Balcony Room (cladire principala, vedere directa la mare, balcon, 38 mp, max. 2+1 sau 3 pers.);
 Classic Terrace Room (cladire laterala, vedere la piscina si gradina, terasa, 38 mp, max. 2+1 sau 3 pers.);
 Classic Ocean Front Room (cladire laterala, vedere la ocean, terasa, 38 mp, max. 2+1 sau 3 pers.);
 Premier Balcony Room (cladire laterala, vedere la piscina si gradina, balcon, 38 mp, max. 2+1 sau 3 pers.);
 Premier Terrace Room (cladire laterala, vedere laterala spre ocean, 38 mp, max. 2+1 sau 2 pers.);
 54 Family room (cladire principala, vedere directa la mare, paravan despartitor transparent in mijlocul camerei, intr-o parte a camerei este amplasat patul, in alta- spatiu pentru living si o masa, 58 mp, max. 2+2 pers);
 Classic Suite Balcony/ Terrace (cladire laterala, vedere laterala la ocean, 54 mp, max. 2+1 sau 2 pers.);
 Premier Suite (cladire principala, vedere la ocean, 68 mp, max. 2+1 sau 2 pers.), 
 Classic Suite Ocean Front (cladirile laterale de pe plaja, vedere directa la ocean, 54 mp, max. 2+2 sau 2 pers.);
Exista 236 connected room.
Camerele dispun de cada sau dus, foehn, TV, aer conditionat centralizat, mini bar (contra cost), seif (gratuit), telefon, Internet WiFi (contra cost), balcon, halat,, papuci (gratuit), masa de calcat, fier de calcat (gratuit), pat pentru copii (la cerere), set pentru ceai si cafea, room service (contra cost).