Hotel

Elounda Residence

Hotel

Elounda Residence

Oraș

Creta

Elounda Residence
Elounda Residence

Elounda Residence se află la doar 800 de metri de centrul din Elounda, oferind spații de cazare în sistem self-catering și vedere la mare și munții din jur. Acesta are un centru de spa şi wellness, centru de fitness, piscină mare cu jeturi de hidromasaj, 2 restaurante şi o tavernă cu muzică live.

Complexul este format din apartamente spaţioase cu cameră de relaxare şi vile complet mobilate, care oferă piscină privată. Toate camerele au aer condiţionat şi balcon cu vedere la mare.

Restaurantul serveşte zilnic bufet de mic dejun şi cină. Taverna oferă o varietate de preparate greceşti la prânz și cină. Băuturile se găsesc la barul principal şi la barul de la piscină. Sunt disponibile și meniuri pentru copii.

Elounda Residence are cameră cu calculator și jocuri. Facilităţile de sport şi agrement includ teren de tenis, minigolf, tenis de masă şi fotbal de masă. De asemenea, sunt disponibile 3 locuri de joacă şi piscină separată pentru copii. În zonele publice este disponibil Wi-Fi gratuit.

Hotelul oferă un serviciu de transfer gratuit spre sat şi portul din Elounda, unde se găsesc plaje minunate și magazine locale și de unde pleacă frecvent ambarcațiuni spre celebra insulă Spinalonga. Se oferă parcare privată gratuită.