Hotel

Mirabella Apartments

Hotel

Mirabella Apartments

Oraș

Creta

Mirabella Apartments

Mirabella Apartments sunt situate pe malul mării, într-un loc frumos. Toate apartamentele se bucură de vedere la Golful Mirabello. Oaspeţii au la dispoziţie acces gratuit la internet Wi-Fi, cursuri de SUP (Stand Up Paddle) şi închirieri de plăci de surfing.

Fiecare apartament de la Mirabella este spaţios şi modern şi beneficiază de aer condiţionat. Toate au un balcon cu vedere la mare/curte şi o bucătărie sau chicinetă cu frigider, prăjitor de pâine şi cană fierbător.

Grădina hotelului mediteranean oferă o piscină cu o cadă cu hidromasaj încorporată şi un bar la piscină, care are vedere la Golful Mirabello.

În zona piscinei sunt disponibile micul dejun, prânzul şi gustări de toată ziua, împreună cu o largă varietate de tipuri de bere şi băuturi. Minimarketul poate acoperi majoritatea nevoilor clienţilor în timpul sejurului.

Mirabella Apartments sunt la 3 km de Aghios Nikolaos, la 7 km de Elounda şi 60 km (aproximativ 1 oră) de aeroportul din Heraklion. Este disponibilă o parcare privată gratuită.