Hotel

Hotel A.S

Hotel

Hotel A.S

Oraș

Lisabona

Hotel A.S
Hotel A.S
Hotel A.S
Hotel A.S
Hotel A.S
Hotel A.S
Hotel A.S

Stați în inima orașului Lisabona

Acest hotel este situat lângă Parque da Fonte Luminosa, la 50 m de staţia de metrou Alameda. Camerele, decorate în culori calde, dispun de TV prin satelit, iar unele vă oferă vedere spre râul Tagus.

Amplul mic dejun tip bufet include mai multe tipuri de chifle şi produse de patiserie, împreună cu mezeluri, brânzeturi şi fructe proaspete. La sosirea în hotel, veţi fi întâmpinat cu un ceai de bun venit. Aveţi la dispoziţie un bar pentru a vă delecta cu o băutură după cină.

Camerele de la AS Lisboa includ minibar, seif şi o baie modernă, oferind cadă şi uscător de păr. Camerele de la ultimele etaje vă oferă panorame asupra Lisabonei.

Hotelul AS Lisboa se află la 3 km de castelul Sf. Gheorghe şi la 6 staţii de metrou de Baixa şi de Parcul Naţiunilor. Aeroportul Portela din Lisabona este la mai puţin de 5 km.

Servicii

prânz la pachet, închirieri auto, recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, bancomat, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcătorie, lustruire pantofi, săli de conferinţă şi petreceri, fax/copiator.