Hotel

Hotel VIP Grand Lisboa & SPA

Hotel

Hotel VIP Grand Lisboa & SPA

Oraș

Lisabona

Hotel VIP Grand Lisboa & SPA

Situat între centrul istoric al Lisabonei şi noul district financiar al oraşului, VIP Grand este un modern hotel de design, de 5 stele. Acesta oferă camere moderne, un centru spa generos şi o piscină în aer liber.

Acest hotel deluxe are camere de inspiraţie Zen, toate proiectate şi mobilate într-un stil modern. Camerele oferă, de asemenea, băi elegante, echipate cu duşuri cu efect de ploaie şi căzi de baie cu design unic, sub formă de acvariu.

VIP Grand Lisboa Hotel & Spa are 3 restaurante elegante, care vă oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de mâncăruri internaţionale, inclusiv numeroase specialităţi portugheze. Barul modern al hotelului este ideal pentru a savura cocktailuri şi băuturi răcoritoare.

Printre facilităţi de recreere de la Hotelul Grand se numără o saună şi un centru de fitness. Centrul spa oferă o serie de tratamente şi masaje.

VIP Grand Lisboa Hotel & Spa este situat în districtul Campo Pequeno. La numai 5 minute distanţă se află legături excelente de transport public cu restul oraşului.