Hotel

Belvedere Hotel

Hotel

Belvedere Hotel

Oraș

Predeal

Belvedere Hotel
Belvedere Hotel
Belvedere Hotel
Belvedere Hotel
Belvedere Hotel
Belvedere Hotel

Amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a Munţilor Bucegi, Postăvarul şi Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitalieră în orice anotimp.
Construit în anul 1974, hotelul a fost dat în folosinţă sub denumirea de Hotel Cioplea şi a creat o tradiţie în turismul montan de pe Valea Prahovei.
Dupa ani şi ani, păstrând aceleaşi standarde cunoscute, hotelul a renăscut în 2003 cu o nouă înfăţişare, cu acelaşi renume şi un nou nume: “Belvedere”..
Hotel Belvedere*** este unul din hotelurile cu cea mai impresionanta panorama din Predeal. Hotel cu capacitate mare de cazare, cu un ridicat grad de confort ceea ce ii ofera calitatea de unhotel select, obtinand astfel cele mai deosedite aprecieri din partea oaspetiilor atat din tara cat si din strainatate. 
Restaurantul renovat şi modernizat, dispune de un « Salon Clasic », cu un cadru elegant avand o capacitate maximă de 200 locuri şi de un « Salon Modern » cu o capacitate maximă de 80 locuri unde se pot organiza petreceri private.
Spa Belvedere este locul ideal pentru frumuseţea trupului şi a spiritului, un spaţiu reconfortant, special creat pentru tine... o atmosferă de relaxare şi armonie.

CAMERA TWIN

Cele 47 de camere 2 paturi separate sunt dispuse pe toate etajele si au vederea catre Muntii Bucegi. Camerele sunt dotate cu telefon, balcon, cablu - tv , frigider.

CAMERA DUBLA

Cele 73 de camere cu pat matrimonial sunt dispuse pe toate etajele si au vedere catre Muntii Bucegi.Camerele sunt dotate cu telefon, balcon, cablu - tv , frigider.

GARSONIERA

Cele 4 garsoniere cu pat matrimonial si canapea sunt dispuse pe toate etajele si au vedere catre Muntii Bucegi. telefon, balcon, cablu - tv , frigider.

APARTAMENT

Cele 8 apartamente cu pat matrimonial si canapea dispuse pe toate etajele si au vedere catre Muntii Bucegi. telefon, balcon, cablu - tv , frigider.

Hotel Belvedere Predeal – hotel de 3* – poate gazdui numeroase tipuri de evenimente in Predeal: de la dejunuri private, la seminarii de afaceri, training-uri, intalniri corporate sau conferinte de presa. Echipa noastra de vanzari va sta la dispozitie pentru a va contura cele mai ambitioase evenimente private si evenimente corporate.

Evenimente in Predeal– Evenimente Corporate Sala de conferinta, video-proiector, flipchart Welcome coffee, coffee break & pranz Tarife speciale de cazare pentru grupuri Internet WI-FI gratuit .