Hotel

Casa Iris

Hotel

Casa Iris

Oraș

Sinaia

Casa Iris
Casa Iris
Casa Iris
Casa Iris
Casa Iris
Casa Iris
Casa Iris
Casa Iris
Casa Iris
Casa Iris
Casa Iris

Prin amplasare şi facilităţile oferite, hotelul Casa Iris este locul potrivit pentru a petrece vacanţe frumoase la munte.

Casa Iris este situată în Sinaia, la 125 km nord de Bucureşti, pe Valea Prahovei, una dintre cele mai vizitate locaţii turistice din ţară.

Vila este compusă din 13 camere duble standard, o cameră dublă matrimonială de lux, 4 junior suites şi 2 senior suites, toate dotate cu televizor LCD, minibar, telefon şi acces gratuit la internet.

Restaurant

Vă oferim o varietate de mâncăruri din bucătăria tradiţională şi internaţională, preparate folosind ingrediente proaspete şi de cea mai bună calitate. În plus, am amenajat un barbecue în aer liber, pentru cei care doresc să petreacă seri plăcute în jurul grătarului.

Sală de conferinţe

Casa Iris este un loc potrivit şi pentru întâlnirile de afaceri. Sala de conferinţe are o capacitate de 60 de locuri şi vă asigură instrumentele necesare pentru şedinţe şi prezentări: flipchart, ecran de proiecţie, videoproiector, retroproiector, dvd player, videorecorder, calculator, sistem de sonorizare surround.

Club

Clubul nostru este alternativa potrivită dacă doriţi să vă distraţi alături de prieteni. Vă punem la dispoziţie un televizor LCD, o masă de biliard şi o masă de rummy.

Spa

La Casa Iris, puteţi avea un stil de viaţă sănătos şi atunci când sunteţi departe de casă. Aveţi acces gratuit la aparate de fitness, la saună şi la jacuzzi.

Parcare supravegheată cu camere video

Cât timp staţi la noi, nu aveţi grija maşinii. Astfel vă puteţi petrece o vacanţă liniştită, fără evenimente neplăcute.