Hotel

Hotel Silva

Hotel

Hotel Silva

Oraș

Busteni

Hotel Silva
Hotel Silva
Hotel Silva
Hotel Silva
Hotel Silva
Hotel Silva
Hotel Silva
Hotel Silva
Hotel Silva
Hotel Silva
Hotel Silva

Hotelul Silva este amplasat în staţiunea Buşteni, pe strada Telecabinei nr. 54 A, la poalele Masivului Caraiman, la o altitudine de 950 m, în vecinătatea staţiei de telecabină Buşteni – Babele și la 5 minute de mers față de Mânăstirea Caraiman. Zona este liniștită, cu o impresionantă vedere către masiv, fiind considerată poarta de intrare în munţii Bucegi.

Arhitectura deosebită a hotelului recomandă această locație pentru petrecerea unui sejur minunat aproape de inima muntilor, în aerul cel mai curat și ozonat. Turiștii noștri beneficiază de o panoramă unică și de neuitat: Masivul Caraiman, impunatoarea Crucea Eroilor Neamului în varf și muntii Baiului în mijlocul cărora tronează impunător Castelul Cantacuzino.

Baza de agrement în aer liber vă pune la dispoziție 2 terenuri cu suprafață sintetică și instalație de nocturnă (unul de tenis, al doilea multifuncțional). De altfel, tradiția Hotelului Silva de prieten al sportivilor, este unanim apreciată, acesta fiind „incubatorul” multor succese internaționale: scrimă, box, lupte, tenis, volei, handbal, etc.

Camera single este practic o cameră dublă închiriată unei singure persoane. Veți profita de o cameră bine iluminată, spațioasă cu vedere de vis către munți.

Camerele noastre duble sunt construite pentru a oferi un grad de confort cât mai înalt. Ele sunt fie cu 2 paturi, fie cu un pat dublu. În ambele cazuri, camerele sunt spațioase și foarte bine iluminate. Pe balcon, puteți savura o băutură caldă citind o carte sau doar bucurându-vă de peisajele de vis.

Garsoniera - Fiind compusă din două încăperi, garsoniera este ideală pentru familiile care călătoresc împreună cu copiii. Acest tip de cameră vă oferă 4 locuri de cazare, dintre care 2 pe canapea extensibilă.

Apartamentul este pentru familiile mari care vor să beneficieze de spațiu, intimitate și lux. Acesta are două încăperi separate prin uși, dintre care un living cu canapea extensibilă.

Restaurant

Vă punem la dispoziție un restaurant de 250 de locuri, unde puteți servi masa într-un ambient elegant, bucurându-vă de muzica live.

Preparate

Restaurantul nostru vă așteaptă cu o varietate largă de preparate atât tradiționale, cât și din sortimente internaționale.

Terasă

Terasa, cu ale ei 80 de locuri, vă permite să savurați masa acompaniați de priveliștea uimitoare către munți.

Bar

Hotelul nostru are și un lobby bar de 70 de locuri unde puteți servi diferite băuturi, vă puteți uita la televizor sau puteți juca biliard.

Săli de Conferințe

Hotelul Silva dispune de 5 săli care pot găzdui o gamă largă de evenimente precum conferințe, seminarii, prezentări, întâlniri etc.

Sala de conferințe A

Suprafața: 90 mp. 
Locuri (Amfiteatru): 60.
Locuri (U-shape): 40.

Sala de conferințe B

Suprafața: 75 mp. 
Locuri (Amfiteatru): 90.
Locuri (U-shape): 30

Sala de conferințe C

Suprafața: 128 mp. 
Locuri (Amfiteatru): 90.
Locuri (U-shape): 50.

Sala de conferințe D

Suprafața: 40 mp. 
Locuri (Amfiteatru): 35.
Locuri (U-shape): 20.

Sala de conferințe E

Suprafața: 25 mp. 
Locuri (Amfiteatru): 12.