Hotel

Isabelle Villa

Hotel

Isabelle Villa

Oraș

Predeal

Isabelle Villa
Isabelle Villa
Isabelle Villa
Isabelle Villa
Isabelle Villa
Isabelle Villa
Isabelle Villa
Isabelle Villa
Isabelle Villa

Vila Isabelle, petrecerea ideala a unui concediu in aer curat, nepoluat, ozonat de munte si in liniste, ofera in acelasi timp si posibilitatea desfasurarii unor activitati de odihna activa si sporturi extreme.

Vila Isabelle este situata la aproximativ 400 m de centrul orasului Predeal, in zona Cioplea, fiind inconjurata de natura .Un colt de rai intalnit in inima muntilor Bucegi pentru tine si cei dragi tie.

Bucurati-va de vacanta si relaxati-va in camerele noastre spatioase si insorite.Toate camerele sunt dotate pentru a putea satisface cat mai bine clientii care ne viziteaza. Terasele va invita sa priviti minunata panorama a muntilor Bucegi, in timp ce va bucurati de aerul curat de munte.

In fiecare camera din vila aveti baie proprie in care veti gasi tot ce aveti nevoie. 
Baile sunt curatate si igienizate zilnic. Serviciile sunt ireprosabile si suntem siguri ca odata ce veti beneficia de serviciile noastre, va veti intoarce la noi.

Vila Issabelle are o capacitate de cazare de 20 de locuri, în 10 camere cu paturi duble.In fiecare camera se poate suplimenta un loc cu pat pliant.Toate camerele au baie proprie.
Fiecare din cele 3 nivele dispune de camere confortabile, mobilate modern, iar la fiecare nivel se gaseste o bucatarie dotata corespunzator.

Agrement la Predeal !

Fiecare sezon ofera o gama variata de optiuni pentru petrecerea timpului liber.Dealurile impadurite imbie la plimbari in aerul curat de munte. De asemenea zona ofera o multitudine de trasee montane pentru cei pasionati de plimbari in aer liber.
Ce puteti face !
Drumetie - plimbari in muntii ce inconjoara predealul pe tresee marcate si omologate, mai lungi sau mai scurte ce se gasesc in muntii Postavarul, Piatra Mare si Bucegi.
Echitatie - plimbari calare pe trasee ce strabat dealurile si poienile din apropierea orasului Predeal.
Paintball -
un joc foarte distractiv pentru echipe dotate cu arme speciale ce lanseaza bile de vopsea
Mountain Bike -
Plimbari cu bicicletele pe drumuri de munte amenajate special.
Bungee Jumping - Unul din cele mai frumoase si spectaculoase sporturi extreme.
Ski alpin si snowboard
Una din cele mai mari atractii la munte pe timpul iernii este sa schiezi sau sa te dai cu snowboard-ul.Sunt doua din sporturile la moda in Romania si sunt foarte practicate.
Daca totusi nu doriti sa schiati sau sa va dati cu snowboardul aveti alternativa saniusului sau patinajul.La Predeal exista cel mai mare patinoar de pe Valea Prahovei.