Odihnă în BULGARIA
de la 199 €

Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul.

De ce să alegi o vacanță în Bulgaria?

 • Infrastructură turistică dezvoltată
 • Plaje întinse de nisip
 • Programe de divertisment pentru părinți și copii
 • Vacanțe accesibile, cu buget redus
 • Natură încântătoare
 • Vacanțe de tratament

Alege stațiunea și vezi ce hoteluri recomandă Voiaj International

Sunny Beach este cea mai mare stațiune bulgară. Există sute de hoteluri de toate categoriile, inclusiv hoteluri mici de familie, apart-hoteluri și complexe mari confortabile. Această stațiune este preferată de tineri datorită cluburilor și petrecerilor sale populare.

Nisipurile de Aur (Golden Sands) este una dintre cele mai vechi stațiuni din Bulgaria. Cazarea este oferită în numeroasele hoteluri ale stațiunii, de la 2 la 5 stele, cu facilități moderne de wellness și spa. Toate acestea sunt situate în mijlocul răcorii pădurii din parcul natural Nisipurile de Aur, lângă marginea aurie a coastei. Plajele sale sunt cunoscute pentru nisipul său fin.

Albena este amplasată într-o pădure verde deasă și oferă liniște și relaxare. Linia de plajă este lungă și largă, acoperită cu nisip alb și fin. Majoritatea hotelurilor oferă cazare all inclusive. Stațiunea Albena este un loc preferat pentru familiile cu copii datorită prezenței numeroaselor facilități de divertisment pentru copii. Complexul are oportunități bune pentru spa, wellness și sport.

Sf. Constantin și Elena este cea mai veche stațiune bulgară. Este situat într-o frumoasă pădure cu frunze late. Pe teritoriul complexului există 7 izvoare minerale, temperatura apei este cuprinsă între 40 și 60 ° C. Linia de plajă este de până la 3,5 km. În stațiunea există mai multe hoteluri de la 2 la 4 stele, mai multe piscine minerale, un port pentru iahturi, terenuri de tenis, terenuri de fotbal, locuri de joacă și diverse atracții acvatice

Obzor este o stațiune mică situată într-un golf, între Burgas și Varna. Este locul perfect pentru o vacanță liniștită alături de familie. Aici găsești una din cele mai late plaje din Bulgaria, cu nisip fin și mare limpede.

Nessebar este oraș maritim oferă multe hoteluri moderne, o frumoasă plajă de nisip și un bogat patrimoniu cultural și istoric. Orașul este situat la câțiva kilometri sud de Sunny Beach și oferă o varietate excepțională de hoteluri, pensiuni, complexe de lux, restaurante și taverne. Apropierea orașului de stașiunea Sunny Beach este un avantaj pentru oaspeții săi care caută divertisment și varietate.

Ce să vizitezi în Bulgaria?

Avantajele agenției Voiaj International

Aflați de ce peste 7000 de turiști călătoresc cu noi anual, iar 90% dintre ei devin fideli companiei noastre
 • Experiență
  Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii
 • Profesionalism
  Fiecare membru al echipei noastre își iubește meseria și cunoaște în detaliu destinațiile
 • Preț - Calitate
  Știm să alegem pentru turiștii noștri cele mai bune oferte la raportul calitate - preț
 • Diversitate
  Cu agenția Voiaj International călătoriți oricând și oriunde vă doriți
Vacanța Dumneavoastră este pasiunea noastră!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Contactele noastre
 • CHIȘINĂU
Tel: +373 22 882 882
Email: voiaj@voiaj.md
Adrese: bd. Constantin Negruzzi 4/2 sau bd. Ștefan cel Mare 3
 • BĂLȚI
Tel: +373 231 63 633
Email: omaruseac@voiaj.md
Adresa: str. Ștefan cel Mare 6/1
Made on
Tilda