Air Baltic anunță GREEN SALE

 

Vești bune pentru aventurieri și călători! Air Baltic, principalul transportator aerian din regiune, este mândru să anunțe lansarea mult așteptatei sale promoții GREEN SALE. Acum aveți o oportunitate unică de a începe să vă planificați călătoria de vară și de a economisi o mulțime de bani în acest proces.

Detalii despre promoție:

Perioada de vânzare: până la 05 martie 2024

Perioada de călătorie: 01 aprilie - 15 decembrie 2024

Air Baltic a pregătit pentru dumneavoastră o varietate de destinații calde care își așteaptă primii călători în luna aprilie. Noile destinații de vară din 2024 promit să aducă și mai multe emoții și experiențe uimitoare. Pregătiți-vă pentru aventuri interesante și momente de neuitat în noi colțuri colorate ale lumii.

Chișinău-Riga

 

(zbor direct dus-întors)

 

187 eur

Chișinău - Stockholm

 

(zbor de tranzit dus-întors)

205 eur

Chișinău - Copenhaga

 

 (zbor de tranzit dus-întors)

210 eur

Chișinău - Oslo

 

(zbor de tranzit dus-întors)

197 eur

Chișinău – Helsinki

 

(zbor de tranzit dus-întors)

 

 

 

216 eur

 

 

De ce să profitați de GREEN SALE?

 

  1. Economii: Prețurile speciale ale biletelor vă permit să economisiți mulți bani și să îi investiți în momente mai interesante ale călătoriei dumneavoastră.
  2. Varietate de destinații: Alegeți dintr-o varietate de destinații disponibile care acoperă următoarele țări: Letonia, Estonia, Lituania, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Suedia, Germania, Marea Britanie, Austria, Belgia, Olanda, Franța, Elveția, Irlanda, Italia, Spania, Georgia, Cehia, Ungaria, Islanda, Turcia, Grecia, Portugalia, Emiratele Arabe Unite, România, Serbia, Polonia, Bulgaria, Slovenia, Macedonia de Nord, Kosovo, Armenia, Azerbaidjan, Israel.
  3. Flexibilitate: Începeți călătoria la datele care vă sunt convenabile pentru dvs. într-o perioadă determinată. Cu Air Baltic, puteți alege un itinerar care se potrivește perfect cu interesele dumneavoastră. Vizitați mai multe orașe într-o singură călătorie și creați-vă propriul itinerar unic.
  4. Conexiuni convenabile: Uitați de așteptările lungi în aeroporturi. Air Baltic oferă conexiuni convenabile, reducând timpul de escală și maximizându-vă timpul petrecut în vacanță.

Nu ratați șansa de a vă îmbarca într-o aventură interesantă cu Air Baltic! Green Sale nu este doar o promoție, ci o oportunitate de a vă face vara de neuitat. Grăbiți-vă, pentru că perioada de vânzare este limitată - până la 5 martie 2024.

Cumpărați-vă biletele, împărtășiți această știre cu prietenii dvs. și împreună plecați în călătorii uimitoare către noile destinații de vară din 2024!

Rezervați-vă acum aventura de vară cu Voiaj International!

Atunci când lumea este plină de oportunități interesante, cum ar fi Green Salea Air Baltic, este important să acționați rapid! Pentru a vă asigura un loc în această călătorie interesantă, vă încurajăm să profitați de o promoție unică și să vă rezervați acum aventura de vară!

Voiaj International este partenerul dumneavoastră loial în organizarea de călătorii. Vă puteți rezerva biletele prin intermediul site-ului nostru oficial www.voiaj.md  , unde o interfață ușor de utilizat și o gamă largă de opțiuni vă vor ajuta să găsiți călătoria perfectă.

Modalități suplimentare de rezervare:

- Prin telefon: 022 54 64 64 64 și 022 882 882 - operatorii noștri vor fi bucuroși să vă ajute în alegerea și rezervarea dumneavoastră.

- Vizită personală la birou: Veniți la biroul nostru din Blvd. C. Negruzzi 4/2, Chișinău, Moldova, MD-2001. Managerii noștri vor fi bucuroși să vă întâlnească și să vă ofere toate informațiile necesare despre viitoarea Dvs. călătorie.

Green Salede la Air Baltic este o oportunitate unică care nu trebuie ratată. Începeți să vă planificați aventura de vară chiar acum și faceți ca acest sezon să fie de neuitat!

Nu uitați că promoția este valabilă până la 5 martie 2024. Nu ratați șansa! Voiaj International este întotdeauna acolo pentru a vă face călătoria cât mai confortabilă și mai interesantă posibil!

Rezervați zboruri online → www.voiaj.md

Sunați la tel: 022 54 64 64 64 sau 068 54 64 64 64.

Chișinău, bd. C. Negruzzi 4/2, bd.

Sucursala Bălți: Ștefan cel Mare str. 6/1, tel.: 068 16 00 33.