Porți deschise spre Caucaz

 

Dragi călători, vă prezentăm o oportunitate unică de a face o călătorie interesantă în unul dintre cele mai pitorești colțuri ale Caucazului - Tbilisi! Voiaj International este mândru să vă prezinte o nouă destinație "Chișinău-Tbilisi", care vă promite un city-break de neuitat de trei zile în capitala Georgiei.

Ziua 1: Bine ați venit la Tbilisi

Dimineața: Faceți cunoștință cu istoria și arhitectura

După un zbor plăcut de la Chișinău, oaspeții noștri vor experimenta atmosfera vechiului Tbilisi, începând cu o vizită în orașul vechi. Un ghid profesionist vă va întâmpina la intrarea în Biserica Metekhi, de unde va începe călătoria noastră fascinantă.

10:00 - 12:30: Plimbați-vă pe străzile înguste ale Orașului Vechi, vedeți capodoperele arhitecturale - Narikala, cetatea și fortăreața și Biserica Zion. Ghidul va spune povești fascinante asociate cu fiecare dintre aceste situri istorice.

Prânz: Bucătărie georgiană la Restaurantul Național

12:30 - 14:00: Mergeți la unul dintre cele mai primitoare restaurante naționale pentru a vă bucura de un prânz reprezentativ pentru diversitatea bucătăriei georgiene. De la un sortiment bogat de khachapuri și khinkali la preparate rafinate pe bază de ciuperci și nuci, veți avea parte de un adevărat festival culinar.

Ziua: Artă și meșteșuguri în vechiul Tbilisi

14:00 - 17:00: După prânz, oaspeții noștri vor merge în cartierul turistic al orașului vechi, unde se află ateliere și galerii ale artiștilor și meșteșugarilor locali. Nu numai că vă veți putea bucura de frumoase opere de artă, dar veți putea cumpăra și suveniruri unice create de mâinile meșterilor locali.

Seara: Puncte de vedere și Tbilisi de noapte

17:00 - 20:00: Seara Tbilisi este o poveste foarte specială. Veți urca cu telecabina pe muntele Mtatsminda pentru a vă bucura de vederi panoramice magnifice ale orașului. La întoarcere, veți merge la un restaurant cu preparate din bucătăria națională, unde veți putea simți spiritul și unicitatea Tbilisi-ului pe timp de noapte în timp ce savurați cina.

Sfârșitul zilei: Iluminarea basmului Narikala

20:00 - 21:00: Pentru a încheia prima zi, vă veți îndrepta spre cartierul Narikala, unde veți vedea iluminarea spectaculoasă a Narikalei pe timp de noapte. Aceasta este o priveliște uluitoare care va sublinia atmosfera de magie inerentă acestui oraș unic.

După o primă zi plină, oaspeții noștri se vor întoarce la hotelurile lor confortabile, unde se vor putea relaxa și se vor pregăti pentru următoarea aventură interesantă în Tbilisi.

Ziua 2: Explorarea culturii și a vinului

Dimineața: Cultura georgiană în muzee și galerii

9:00 - 12:30: Începeți cea de-a doua zi cu o vizită la Muzeul de Stat al Georgiei, unde veți pătrunde în istoria și cultura țării prin intermediul unor exponate despre antichitate, artă și arheologie. Apoi vizitați Galeria Națională de Artă pentru a aprecia lucrările artiștilor georgieni contemporani.

Prânz: Arome georgiene culte

12:30 - 14:00: Prânz la un restaurant confortabil, unde veți degusta preparate care combină rețete tradiționale cu tendințe culinare moderne. Bucătăria georgiană, cu aromele sale de mirodenii și produse proaspete, vă va captiva papilele gustative.

După-amiază: Călătorie în jurul vinului

14:00 - 17:00: După-amiaza este dedicată unei excursii viticole într-una dintre regiunile viticole din Georgia. Veți vizita o cramă unde viticultorii locali vă vor împărtăși secretele producerii celor mai bune vinuri georgiene. Vă așteaptă degustări ale adevăratelor comori ale vinificației georgiene.

Seara: Spectacole culturale și piață de noapte

17:00 - 20:00: La întoarcerea în Tbilisi, vă așteaptă evenimente culturale. Vizitați teatrele sau participați la un atelier de artă tradițională georgiană. După aceea, mergeți la piața de noapte, unde puteți nu numai să cumpărați obiecte de artizanat unice, ci și să vă bucurați de atmosfera nopții georgiene.

Cină: Aventură gastronomică

20:00 - 22:00: Cină la unul dintre cele mai bune restaurante georgiene, cu delicii culinare unice. Încercați diferite tipuri de khachapuri, preparate din carne cu ierburi și condimente și încheiați seara cu un desert georgian autentic.

Înnoptare: Timp liber sau excursii de noapte

22:00 - 00:00: În funcție de preferințele dumneavoastră, vă puteți bucura de timp liber în Tbilisi, vă puteți plimba pe străzile orașului vechi sau vă puteți alătura unei excursii de noapte pentru a vedea Tbilisi luminat și a-i experimenta magia pe timp de noapte.

Cea de-a doua zi a city-break-ului dumneavoastră în Tbilisi promite să fie plină de experiențe, imersiune în patrimoniul cultural și vin bun georgian.

Ziua 3: Vederi panoramice și relaxare

Dimineața: Mic dejun cu vedere spre Tbilisi

8:00 - 9:30: Vom începe cea de-a treia zi cu un mic dejun târziu la o cafenea confortabilă situată în incinta muntelui Mtatsminda. Aici vă veți bucura de o masă delicioasă în timp ce priviți frumoasele panorame ale Tbilisi-ului care se trezește la soarele de dimineață.

Mattsminda și arta contemporană

9:30 - 12:00: După micul dejun, mergeți într-o excursie pe Muntele Mtatsminda, unde, pe lângă priveliștile frumoase, veți vizita centrul de artă modernă, care reprezintă o combinație interesantă de artă contemporană și natură.

Prânz: Relaxare la izvoarele termale din Abano

12:00 - 14:00: Plecare spre Abano, o zonă balneară renumită pentru izvoarele sale termale. Aici veți lua prânzul într-un restaurant confortabil, înconjurat de dealuri și peisaje verzi, și veți avea ocazia să vă scufundați în băile termale pentru o relaxare completă.

După-amiază: Timp liber sau excursii

14:00 - 17:00: După-amiaza veți avea timp liber. Puteți să vă plimbați prin orașul termal Abano, să vă bucurați de arhitectura locală, să vizitați magazinele de suveniruri sau să alegeți o excursie în vecinătate.

Seara: Adio la Tbilisi

17:00 - 20:00: Înainte de a vă întoarce la Chișinău, vă așteaptă o ultimă impresie despre Tbilisi. Petreceți timp în cafenelele confortabile de pe malul râului Kura, bucurându-vă de apusul soarelui și de atmosfera orașului. Acesta este un moment minunat pentru amintiri și fotografii.

Cină: Masă georgiană de rămas bun

20:00 - 22:00: Încheiați-vă călătoria în Tbilisi cu o cină la unul dintre restaurantele de autor, care servește mâncăruri tradiționale cu o tentă modernă. Veți avea o ultimă aromă georgiană pe care să o savurați înainte de a pleca.

Înnoptare: Plimbare de rămas bun și amintiri

22:00 - 00:00: Încheiați-vă city-break-ul de trei zile cu o plimbare nocturnă prin orașul vechi, unde străzile înguste luminate de felinare vă vor aminti de magia nopților georgiene. Rememorați cele mai frumoase momente și surprindeți ultimele amintiri în inima dumneavoastră.

Astfel, city-break-ul dumneavoastră de trei zile în Tbilisi se va încheia cu amintiri incredibile, pline de cultură, vin și atmosfera unică a acestui uimitor oraș georgian.

Avantajele "Chișinău-Tbilisi" cu Voiaj International:

Zboruri confortabile: Zboruri regulate din Chișinău cu orare convenabile.

Ghizi profesioniști: Ghizi experimentați vă vor povesti despre istoria, cultura și tradițiile Georgiei.

Itinerariu unic: Vă oferim un itinerar care include principalele atracții și locuri autentice.

Nu ratați ocazia de a experimenta ospitalitatea Georgiei și de a descoperi bogăția sa culturală și naturală. Rezervați-vă astăzi locul în acest city-break interesant cu Voiaj International și permiteți-vă să experimentați o călătorie unică la Tbilisi!

Rezervați zborurile online → www.voiaj.md   

Sunați la tel.: 022 54 64 64 64 sau 068 54 64 64 64

Chișinău, 4/2 C. Negruzzi Blvd.

Filiala din Bălți: Ștefan cel Mare str. 6/1, tel: 068 16 00 33.