Zbor direct nou de la Chișinău la New York

 

 

Vești bune pentru iubitorii de călătorii și aventuri aviatice!

Din 7 iunie 2024 va începe un nou zbor direct de la Chișinău (KIV) la New York (JFK) cu escală la București (OTP). Acest pas important în dezvoltarea serviciilor aeriene nu numai că va conecta două orașe frumoase, dar va oferi pasagerilor o oportunitate unică de a se bucura de sezonul estival la New York.

Sistemul de rezervări a fost deja activat pentru următoarele destinații:

Chișinău - București - New York și retur.

Cluj - București - New York și retur

Tel Aviv - București - New York și retur

Aceste noi rute promit să fie convenabile și accesibile pentru călători. Iată câteva beneficii care vă vor face călătoria de neuitat:

Preț accesibil: Biletele pentru zborul KIV - OTP - JFK încep de la doar 375 EUR, iar biletele dus-întors de la 358 EUR. Dacă cumpărați un bilet dus-întors (RT), prețul începe de la 733 EUR.

Conexiuni convenabile: Timpul de legătură este de doar 50 de minute până la o oră, asigurând o călătorie ușoară și eficientă între zboruri.

Transportul bagajelor fără griji: Bagajele dvs. vor fi livrate la destinația finală, economisind timp și efort.

Confort la bord: În timpul zborului veți avea la dispoziție două mese pe zi și o varietate de divertisment. Echipajul profesionist va face tot posibilul pentru a vă face zborul rapid și confortabil.

Airbus A330 modern: Zborul OTP - JFK va fi operat cu cel mai recent Airbus A330 cu 274 de locuri. Acesta include 24 de locuri la clasa Business și 250 de locuri la clasa Economy, asigurând cel mai înalt nivel de confort pentru fiecare pasager.

Program de zbor flexibil: Zborul va fi operat de patru ori pe săptămână - lunea, miercurea, vinerea și sâmbăta - oferind opțiuni convenabile pentru planificarea călătoriei dumneavoastră.

Noul zbor de la Chișinău la New York promite să fie o experiență extraordinară pentru toți cei care sunt dornici să exploreze lumea. Nu ratați ocazia de a rezerva bilete pentru această rută interesantă și bucurați-vă de confortul și plăcerea de a călători. Pregătiți-vă să cunoașteți New York - orașul care nu doarme niciodată, cu un nou mod de călătorie, convenabil și accesibil!

Rezervarea online  www.voiaj.md.

Telefon: 022 54 64 64 64 sau 068 54 64 64 64

Chișinău, bd. C. Negruzzi 4/2.

Filiala din Bălți: str. Ștefan cel Mare 6/1, tel: 068 16 00 33