AZAL Airlines - Zbor direct din Chișinău spre Baku

AZAL Airlines - Zbor direct din Chișinău spre Baku
de la 235 €

AZAL Airlines operează zboruri directe din Chișinău spre Baku, Azerbaidjan!

  Compania aeriană AZAL – Azerbaidjan Airlines, a lansat în premieră, zboruri directe regulate de pe Aeroportul Internațional Chișinău (AIC), spre orașul Baku, Aeroportul Heydar Aliyev, cu o frecvență de două ori pe săptămână:

Luni și Vineri

Orele de zbor:
GYD – KIV:        07:00 – 09:20
KIV – GYD:        10:20 – 14:20,

iar ruta va fi operată cu aeronave de tip Embraer 190.

  AZAL este recunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate și pentru flota sa modernă de aeronave, ceea ce face călătoria dvs. să fie una plăcută și relaxantă de la început până la sfârșit. Cu un program flexibil de zboruri și opțiuni de rezervare prin intermediul Companiei Voiaj International și a site-ului voiaj.md, este mai simplu ca niciodată să planificați călătoria dvs. între Chișinău și Baku.

  La ceremonia de inaugurare a participat Ambasadorul Republicii Azerbaidjan în R. Moldova, Gudsi Osmanov, șeful direcției vânzări a AZAL, Cingiz Mursalov și directorul administrativ interimar al Aeroportului Chișinău, Constantin Vozian. Fiind o premieră, cursa Baku – Chișinău a fost întâmpinată tradițional de Aeroportul din Chișinău cu pâine și sare și a trecut spre platformă pe sub o „arcadă” formată din jeturi de apă generate din două autospeciale ale pompierilor.

  Rezervând zboruri directe cu Compania aeriană AZAL, veți economisi timp prețios și vă veți bucura de o călătorie fără obstacole. Nu ezitați să rezervați acum pentru a vă asigura locul la bordul acestui operator aerian de încredere și pentru a vă pregăti pentru o aventură memorabilă între Chișinău și Baku.

Cu AZAL, călătoria dvs. devine o experiență comodă și de calitate! 

Vă rugăm să verificați disponibilitatea zborurilor și costul acestora pe www.voiaj.md

Emitem bilete online și în agentie, oferim asistență, în caz de urgență.

Consultați specialistul Voiaj International la tel.: 022 54 64 64 sau 068 54 64 64.

Chișinău, bd. C. Negruzzi, 4/2

Filiala Bălți: str. Ștefan cel Mare, 6/1, tel.: 068 16 00 33