3 sfaturi pentru a călători mai mult cu bani mai puţini

În ziua de azi, numai cine nu vrea să călătorească, nu o face.

Desigur, ca sa călătoreşti ai nevoie de resurse financiare, însa acum, cînd posibilităţile de călătorie au evoluat atît de mult şi în majoritatea ţărilor mergem fără viză, este mult mai uşor şi mai ieftin să călătoreşti acum decît 5-10 ani în urmă. Iată 3 sfaturi de bază de la VOIAJ.md pentru a călători mai mult cu bani mai puţini.

1. O listă facută din timp te va ajuta să iţi planifici mai bine călătoriile şi finanţele pentru realizarea acestora. Desigur, dacă planifici vacanţele cu familia sau cu prietenii, discută cu ei pentru a lua în calcul şi preferinţele lor. Nu uita să îţi faci rezervările din timp, pentru a avea acces la preţuri bune şi oferte de calitate cît mai variate (la ofertele rezervate last-minute e posibil să nu mai găseşti hotelul dorit sau tipul de cameră preferat).

2. Pe site-ul VOIAJ.md si pe pagina https://www.facebook.com/voiajinternational sunt anunţate în permanenţă cele mai noi promoţii la bilete de avion şi preţuri directe de la companiile aeriene, mai mult decat speciale, inclusiv companiile aeriene ieftine low cost. În cadrul concursurilor sau diverselor tombole, poţi profita şi de bilete de avion gratuite, fii cît mai activ!

3. Este important că Voiaj International înglobează într-un singur loc ofertele, preţurile directe ale tuturor companiilor aeriene naţionale şi internaţionale şi, practic, găseşti îndată o multitudine de oferte cu cele mai bune preţuri pentru călătoria sau vacanţa ta, pe destinaţia căutată.

Mai mult decît atît, poţi profita de programul de bonusuri şi reduceri foarte atractiv, ce îţi va permite să primeşti permanent reduceri considerabile la bilete de avion.

Călătoreşte mai mult!

Află secretele zborurilor ieftine pe VOIAJ.md