5 motive ca să îți achiziționezi vacanța din timp

5 motive ca să îți achiziționezi vacanța în perioada de Early Booking.

 

Ți-am pregătit toate detaliile:

→ Cel mai simplu mod de a-ți asigura o vacanță ieftină în plin sezon.

Dacă îți achiziționezi vacanța în plin sezon ai garanția celui mai scump preț si garanția celei mai proaste disponibilități. De aceea achiziționarea vacanței în perioada de Early Booking îți oferă garanția celui mai mic preț în perioada cea mai aglomerată.

Pentru majoritatea oamenilor, vacanța este cel mai așteptat moment al anului. Înainte să pleci în concediu te gândești doar la el, după ce te întorci vorbești cu bucurie despre cum l-ai petrecut și deja începi să îl planifici pe următorul. Iar când ai planificat deja următorul concediu, când ți-ai alocat deja bugetul și ai plătit avansul, nimic nu te mai poate întoarce din drum. Poți să visezi liniștit la vacanța minunată care te așteaptă, acest lucru dându-ți putere să lucrezi liniștit și cu spor până la data plecării.

Poți plăti vacanța în rate.

Rezervând din timp, vei plăti un avans minim - de obicei 30% - în momentul rezervării, iar diferența o vei putea plăti în câte rate dorești până în ultima lună înainte de plecare sau până la expirarea termenului de Early Booking.

Prețuri imbatabile la hoteluri de lux.

Fiecare hotel are o perioadă de reduceri și aceasta este perioada de Early Booking. Până și hotelurile de lux au prețuri reduse. Nu ar fi mai bine pentru tine cu banii pe care îi dai pentru un hotel mediu să poți cumpăra o cameră într-un hotel de lux? Acest lucru este posibil dacă achiziționezi în perioada de Early Booking.

→ Cele mai mari reduceri.

Reducerile la un pachet de vacanță ajung până la 40%, uneori chiar și mai mult. Cumpărând din timp economisești o sumă importantă de bani pe care o poți cheltui în concediu.

Cele mai bune camere.

În momentul apariției ofertelor cu reducere Early Booking există o gamă foarte variată de camere, toate disponibile. Ai astfel libertatea de a alege perioada, destinația, hotelul chiar și tipul de cameră dorit, cu confirmare imediată.

Dacă dorești să pleci în concediu în vârf de sezon, mai mult ca sigur că nefăcând rezervarea din timp vei găsi doar locuri de cazare pe care alții nu le-au vrut, la suprapreț. Cele mai bune și ieftine oferte se vând rapid!

 

Pentru că ești informat poți lua cea mai bună decizie pentru tine și familia ta.

 

 

Detalii și rezervări la numărul de tel.: 022 882 882

Ne aflăm pe bd. C. Negruzzi, 4/2

Filiala Bălți: str. Ștefan cel Mare, 6/1, tel.: 0231 888 99, 0231 636 33