Primiți bilete de avion gratuite de la Lufthansa!

Program de fidelitate pentru companii şi organizaţii de la Voiaj International!

 

Dragi Manageri,

Avem plăcerea să vă prezentăm programul de fidelitate pentru corporații - PartnerPlusBenefit, la care participă în calitate de parteneri companiile aeriene Austrian Airlines, United Airlines, Lufthansa şi multe altele.

Chiar dacă angajaţii dumneavoastră au zboruri pentru călătorii de afaceri doar de câteva ori pe an, aveţi posibilitatea de a reduce costurile călătoriilor!

Pentru fiecare zbor pe rutele companiilor aeriene, ce participă la programul dat, organizaţia Dvs. primeşte puncte, care, la rândul lor, pot fi schimbate pe bilete de avion gratuite, bagaje adiționale, upgraide în clasa superioara sau bani, ce pot fi transferaţi pe cardul de credit corporativ.

Participarea la program este gratuită şi nu se limitează la un anumit număr de zboruri. Odată ce vă înregistraţi, Dvs. începeţi să acumulaţi bonusuri.

De asemenea, aveţi posibilitatea să introduceţi în program numerele biletelor deja procurate în ultimele 2 luni până la înregistrarea în programul PartnerPlusBenefit şi să obţineţi puncte de la bun început.

Plus, dacă începeţi participarea la program acum, veţi obţine 1000 de puncte gratuit!

 

Grăbiţi-Vă să Vă înregistraţi!

 

Detalii la telefonul: 022 54 77 67