Câștigătorii din a doua extragere a Promoției: Turkish Airlines → 23 de ani împreună

Avem oanoarea de a nominaliza câștigătorii celei de-a doua extragere din cadrul TOMBOLEI: Turkish Airlines → 23 de ani împreună!

  • Felicitări, Mr. Oleg Moldovan, pentru câștigarea premiului ,, Upgrade to Business Class”. Veți avea ocazia să călătoriți la cel mai înalt nivel, spre orice destinație, cu Turkish Airlines.

  • Felicitări Mr. Evgheni Lucasov, pentru câștigarea premiului ,, CIP Lounge Access”. Turkish Airlines pune mereu în prim plan confortul pasagerilor. Vă urăm zbor ușor și confortabil!✈️

  • Felicitări Mr. Boris Foca, pentru câștigarea câștigarea premiului ,, CIP Lounge Access”. Vă urăm multă distracție și momente memorabile în călătoria ce urmează!

  • Felicitări Ms. Ana Dulce, pentru câștigarea suvenirului / mini model de avion Turkish Airlines. Sperăm că amintirea acestei experiențe frumoase va dăinui mult timp de acum încolo, iar suvenirul vă va purta noroc și în următoarele concursuri❤️



Suntem profund recunoscători tuturor celor care au participat la tomboală și ne-au permis să împărtășim bucuria călătoriilor cu voi!

-  Pentru toți cei care nu au câștigat de această dată, nu vă descurajați! În perioada 10.08.2023 – 10.09.2023 are loc ultima rundă a tombolei, timp în care puteți participa, procurând un bilet de avion Turkish Airlines prin intermediul Voiaj International✈️

Mulțumim #Turkish Airlines pentru parteneriatul de succes și pentru că au contribuit la transformarea acestei tombole într-un eveniment cu adevărat special!

Așteptați-vă la mai multe surprize și aventuri extraordinare din partea noastră în viitorul apropiat. Până atunci, vă mulțumim că sunteți alături de noi și ne susțineți în orice activitate.