LICITAȚIE INEDITĂ! Bilet spre Dubai doar de la 90 eur!

Agenția Voiaj International împreună cu compania aeriană Turkish Airlines, organizează licitația de binefacere pentru biletul de avion spre DUBAI.

Bilet spre DUBAI, tur-retur, cu preț minim la început de doar 90 eur!

Descoperiți Dubaiul, un oraș al superlativelor, primul centru turistic și de afaceri din Estul Mijlociu și al doilea emirat ca mărime, dintre cele 7 care formează Emiratele Arabe Unite.

Dubai oferă vizitatorilor un fascinant caleidoscop al contrastelor, o împletire între orașul modern și desertul fierbinte, între est și vest, între nou și vechi...

Licitația va avea loc pe data de 01 noiembrie 2019, va începe la orele 13.00 și se va încheia la 14.00 online, în event-ul plasat pe pagina noastră de Facebook → https://www.facebook.com/events/762600917518800/

Doriți să participați? Click "Going" (присоединиться)!

Atenție! Participarea la licitație este gratuită. Biletul de avion licitat presupune zborul Chișinău - Dubai - Chișinău prin Istanbul până la finele anului 2019, cu compania aeriană Turkish Airlines.

Important: banii colectați în urma licitației vor fi donați în scopuri caritabile organizației CCF Moldova "O casă și o familie pentru fiecare copil".