LOT Polish Airlines și JetBlue Airways a lansat un parteneriat de codeshare!

Suntem încântați să împărtășim o veste interesantă pentru toți pasionații de călătorii! LOT Polish Airlines (LO) a anunțat lansarea unui parteneriat de partajare a codurilor cu popularul transportator american JetBlue Airways (B6).

Acest eveniment a fost o continuare logică a cooperării de succes care a durat în ultimele 12 luni pe baza unui acord interline. Acum, datorită partajării codurilor, pasagerii ambelor companii aeriene se bucură de un confort și mai mare atunci când fac conexiunea spre/de la diverse aeroporturi interne din SUA.

Printre principalele beneficii ale noului parteneriat se numără posibilitatea de a achiziționa un singur bilet pentru întreaga rută, precum și termeni și condiții tarifare unificate, inclusiv manipularea bagajelor. Pasagerii pot cumpăra și rezerva cu ușurință bilete pe site-ul nostru  www.voiaj.md începând cu 20 noiembrie.  

Obiectivele acestei cooperări sunt clar definite:

Accesul LOT la rutele JetBlue din SUA: pasagerii LOT pot ajunge acum cu ușurință pe diverse aeroporturi interne din SUA, inclusiv JFK (New York), EWR (Newark Liberty), LAX (Los Angeles), împreună cu zborurile LOT. Mai multe informații despre conexiuni și zborurile LO\B6 pot fi găsite pe site-urile celor două companii aeriene.

Accesul JetBlue la rețeaua LOT: călătorii care aleg JetBlue au acum acces convenabil la rețeaua de zboruri LOT din SUA via Varșovia și Cracovia, precum și la conexiunea Varșovia-Amsterdam-Varșovia. Acest lucru le deschide o gamă largă de oportunități pentru a-și planifica călătorii interesante.  

Acest parteneriat face ca contactul dintre companiile aeriene să fie și mai ușor și mai convenabil. Ceea ce nu face decât să sublinieze dorința ambelor de a le oferi pasagerilor lor și mai multe oportunități de a construi itinerarii perfecte.

Pregătiți-vă bagajele, vă așteaptă aventuri interesante cu LOT Polish Airlines și JetBlue Airways!