Pentru familii cu copii!

Odată cu soluția Family Check-In, care este oferită în aeroportul Varșovia doar de către LOT Polish Airlines, compania aeriană a reușit să facă hub-ul său să fie cât mai aproape de familliile cu copii. Acesta este modul în care LOT construiește cel mai eficient și mai prietenos aeroport de tranzit din Europa.

La aeroport copiii mici vor identifica cu ușurință Family Check-In marcate în mod special, unde vor primi o etichetă pentru bagaje și un pașaport pentru colectarea timbrelor pentru fiecare zbor de pe aeroportul din Varșovia.

Check-in-ul familial nu este singurul loc în care copiii capătă frumoasa experiență de călătorie. În spatele controlului de securitate, există un loc de joacă care nu permite copiilor să se plictisească în așteptarea zborului, iar părinții sunt mulțumiți.

Merită remarcat că la bordul fiecărui Dreamliner al LOT există deja leagăne cu pături și bavete pentru bebeluși. Copilul primește la fiecare zbor un set de călătorii (o broșură și creioane colorate). După aterizarea la aeroportul de destinație, copilul va primi, de asemenea, o diplomă și un premiu pentru colectarea tuturor autocolantelor.

Călătoria cu LOT este o experiență plăcută de la cea mai tânără vârstă!

Pentru a facilita călătoriile, LOT permite transportul gratuit de bagaje pentru copii, transportul de bagaje pliante ca parte a bagajelor gratuite și oferă copilașilor reducere specială la biletele de avion. Toate acestea fac ca oferta LOT pentru familiile care călătoresc să fie cea mai bogată, atractivă și unică.

 

Călătorește cu LOT, călătorește cu familia!

Biletele de avion le poți procura pe site-ul agenției autorizate LOT în Moldova,

www.VOIAJ.md