Se dedică copiilor!

VOIAJ.md și compania Air Moldova vă invită într-o Călătorie În lumea Cărţilor prin intermediul unui nou proiect inedit–Digital Detox.

Da, da! Vrem să vă detoxifiem de tot ce înseamnă utilizarea excesivă a gadget-urilor chiar şi în lipsa internetului. Or dependenţa de ele este o realitate incompatibilă cu modul sănătos de viaţă.

O dată cu lansarea acestui proiect ne propunem să-i convingem pe călători să lase deoparte telefoanele, tabletele, cărţile electronice (e-book) şi să retrăiască plăcerea de a răsfoi o carte. În acest scop am creat o bibliotecă modernă la bordul tuturor aeronavelor Air Moldova astfel încît pasagerii noştri să se poată bucura de lecturi frumoase în timpul fiecărui zbor. În aşa fel, şi timpul va trece mai repede şi călătoria va fi mai uşoară.

Le vom crea picilor o lume fără tablete şi jucării electronice, o lume în care copiii se vor putea identifica cu eroii lor preferaţi - prinţi, prinţese, Zâne, SuperMan sau, mai nou, SpiderMan.

O dată ce ati ales cartea nu Va rămâne decât să Vă lasaţi ghidaţi de imaginaţie.

Peste câteva săptămani rafturile vor fi completate cu cărţi şi pentru cei maturi.

Lectura joacă un rol determinant în formarea personalităţii noastre, de aceea Air Moldova îşi va ajuta pasagerii să fie tari în faţa provocărilor pe care le crează aceste vremuri când toată lumea este dependentă de aceste gadget-uri care performează de la o zi la alta.

Dragi copii, Copilăria e o lume aparte, plina de lumină și armonie. Să vă bucuraţi de toate minunile acestei lumi.

VOIAJ.md