Transport Gratuit cu trenul spre Germania, Austria şi Spania

Transport Gratuit cu trenul spre Germania, Austria şi Spania

Air & Rail – Germania, Austria şi Spania rapid spre oraşul dorit

Indiferent de scopul călătoriei în Germania, Austria sau Spania – în interese de business, deplasare de serviciu sau în scopuri turistice, cu programul "Air&Rail" veţi ajunge rapid şi cu confort în orice oraş dorit.

Oferim clienţilor care procură bilete de zbor cu destinaţia Frankfurt, Viena, Barcelona sau Madrid cu compania Air Moldova, posibilitatea de a beneficia de o călătorie gratuită pe teritoriul Germaniei/ respectiv Austriei şi Spaniei cu transportul feroviar, în baza biletului de zbor.

Costul călătoriei cu transportul feroviar este inclus în prețul biletului de avion!

Pentru a beneficia de călătorie cu trenul, biletul procurat trebuie să includă obligatoriu segmentul feroviar. Pasagerul va valida biletul şi va perfecta cupon separat pentru fiecare direcţie.

Pentru transportarea feroviară trebuie să fie perfectat cupon separat pentru fiecare direcţie (un Pickup Number per segment). Pentru direcţia Chişinău – Frankfurt (Germania), cuponul pentru transportarea feroviară poate fi folosit în ziua de sosire şi în ziua următoare. Pentru direcţia Frankfurt – Chişinău, cuponul poate fi folosit în ziua de plecare din Frankfur şi ziua anterioară zilei de zbor.

În cazul apariţiei unor probleme sau întrebări în timpul călătoriei feroviare pe liniile Deutsche Bahn (Germania), pasagerii trebuie să apeleze la ghişeele service point, care se află la fiecare staţie feroviară mare - sau să apeleze la Call Centre Tel : + 49 1805 - 996633.

 

Vă aşteptăm cu drag: 022 54 64 64