Tururi excursionale ISTANBUL, 3 sau 6 nopți de cazare

Metropola Turciei, Istanbul, te va fascina prin cele mai delicioase dulciuri și nu numai, bazaruri, croaziere pe Bosfor, moschee și reședințe de lux!

NU este necesar testul Covid-19! FĂRĂ autoizolare la retur!

 

Tur excursional ISTANBUL / 3 nopți de cazare

Orice date convenabile de cazare sunt posibile, contactați managerii noștri pentru a face calcul.

BEYAZ SARAY OLD CITY 4* / BB / 145 eur

BIANCHO PERA 4* / BB / 155 eur

ERESIN SULTANAHMET 4* / BB / 265 eur

LEGACY OTTOMAN HOTEL 5* / BB / 189 eur

THE RITZ CARLTON HOTEL 5* / BB / 299 eur

Prețurile sunt indicate pentru o persoană în cameră dublă și includ:

  • Transfer aeroport - hotel - aeroport;
  • Cazare 3 nopți / 4 zile;
  • Mic dejun la hotel;
  • Asigurarea medicală;
  • 3 excursii: 1) ISTANBUL CITY TOUR - turul orasului include vizitarea celor mai importante obiective turistice din Istanbul: Moscheea Albastra, Hagia Sophia, Palatul Topkapi si Hipodromul. Se ofera timp liber in Grand Bazaar. 2) CROAZIERA PE BOSFOR - plimbarea pe apele Bosforului este un moment memorabil pe care-l poti trai doar in Istanbul. Este o ocazie perfecta de a admira palatele otomane din marmura, fortarete, moschei, vile antice din lemn si resedinte luxoase. 3) EXCURSIE PE INSULELE PRINCIPILOR - este o escapada pe mare de la forfota orasului Istanbul. Se face oprire pe insula Buyukada - cea mai mare din insule, unde accesul masinilor este strict interzis. Dupa un scurt tur al centrului orasului, vei avea posibilitatea sa admiri malurile frumoase ale insulei si sa savurezi prinzul in unul din restaurantele pescaresti de aici.

Se mai achită adăugător:

  • Bilet de avion Chișinău - Istanbul - Chișinău.

 

Tur excursional ISTANBUL / 6 nopți de cazare

Orice date convenabile de cazare sunt posibile, contactați managerii noștri pentru a face calcul.

BEYAZ SARAY OLD CITY 4* / BB / 205 eur

BIANCHO PERA 4* / BB / 225 eur

ERESIN SULTANAHMET 4* / BB / 439 eur

LEGACY OTTOMAN HOTEL 5* / BB / 285 eur

THE RITZ CARLTON HOTEL 5* / BB / 519 eur

Prețurile sunt indicate pentru o persoană în cameră dublă și includ:

  • Transfer aeroport - hotel - aeroport;
  • Cazare 6 nopți / 7 zile;
  • Mic dejun la hotel;
  • Asigurarea medicală;
  • 4 excursii: 1) ISTANBUL CITY TOUR - turul orasului include vizitarea celor mai importante obiective turistice din Istanbul: Moscheea Albastra, Hagia Sophia, Palatul Topkapi si Hipodromul. Se ofera timp liber in Grand Bazaar. 2) CROAZIERA PE BOSFOR - plimbarea pe apele Bosforului este un moment memorabil pe care-l poti trai doar in Istanbul. Este o ocazie perfecta de a admira palatele otomane din marmura, fortarete, moschei, vile antice din lemn si resedinte luxoase. 3) EXCURSIE PE INSULELE PRINCIPILOR - este o escapada pe mare de la forfota orasului Istanbul. Se face oprire pe insula Buyukada - cea mai mare din insule, unde accesul masinilor este strict interzis. Dupa un scurt tur al centrului orasului, vei avea posibilitatea sa admiri malurile frumoase ale insulei si sa savurezi prinzul in unul din restaurantele pescaresti de aici. 4) EXCURSIE CORNUL DE AUR - excursia incepe cu vizitarea moscheii sultanului Eyup, locul de coronare a sultanilor otomani, unde turistii pot vedea cateva din lucrurile Profetului Mahomed. Turul continue cu Dealul lui Pierre Loti, care ofera cea mai frumoasa panoramal al Cornului de Aur si dupa care urmeaza Parcul de Miniaturi din Istanbul, unde pot fi vizualizate in miniatura cele mai importante cladiri ale orasului.

Se mai achită adăugător:

  • Bilet de avion Chișinău - Istanbul - Chișinău.

 

* Tarifele indicate mai sus sunt actuale. Acestea pot suferi modificări având în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării.

 

Detalii la numărul de tel.: 022 882 882

Bd. C. Negruzzi, 4/2