Vești fierbinți pentru călători: Air Baltic lansează zboruri regulate spre Chișinău din 4 mai!

Visezi la noi aventuri în inima Europei de Est? Anul viitor vă va aduce ocazia perfectă de a vă realiza planurile, deoarece Air Baltic anunță lansarea zborurilor regulate către frumosul nostru oraș Chișinău!

Începând cu 4 mai 2024, Air Baltic va oferi două zboruri pe săptămână către capitala Moldovei. Zborurile vor fi programate în fiecare marți și sâmbătă. Aceasta este o oportunitate ideală pentru cei care doresc să se cufunde în istoria, cultura și ospitalitatea bogată a statelor baltice.

Dar asta nu este tot! Achiziționând bilete prin Voiaj International, deschideți ușa unor oferte unice. În plus, Air Baltic vă oferă posibilitatea de a cumpăra bilete cu legături bune către destinații interesante precum, Riga, Vilnus, Oslo, Reykjavik, Stockholm, Tallinn, Helsinki și multe alte orașe din Scandinavia și din întreaga lume.

Nu ratați șansa de a vă combina călătoria cu o experiență unică de zbor de legătură! Air Baltic garantează confortul și siguranța la bord, iar Voiaj International garantează cele mai bune oferte la rezervare.

Rezervați-vă acum biletele prin Voiaj International și îmbarcați-vă într-o călătorie interesantă, plină de momente captivante și întâlniri de neuitat!

 

Vă rugăm să verificați disponibilitatea zborurilor și costul acestora pe www.voiaj.md

Emitem bilete online și în agentie, oferim asistență, în caz de urgență.

Consultați specialistul Voiaj International la tel.: 022 54 64 64 sau 068 54 64 64.

Chișinău, bd. C. Negruzzi, 4/2

Filiala Bălți: str. Ștefan cel Mare, 6/1, tel.: 068 16 00 33