2 zboruri directe noi din Chișinău: Liverpool + Hamburg

Compania low cost Wizz Air lansează 2 curse noi din Chișinău: Liverpool (din data de 22 octombrie 2020) + Hamburg (din data de 26 octombrie 2020).

 

Bilete de avion Chișinău - Liverpool (Marea Britanie), într-o direcție → de la 35 eur

Zborurile vor fi efectuate în zilele de luni și vineri.

* Prețul este indicat cu tot cu taxe, într-o singură direcție, depinde de locurile disponibile la momentul emiterii biletului.

IMPORTANT! Pentru a putea călători spre Marea Britanie, este obligatorie completarea unui formular online (Passenger Locator Form) cu cel puțin 48 de ore înainte de momentul intrării în țară. Formularul obligatoriu este disponibil în limba engleză aici → https://bit.ly/3iI4pVR

ATENȚIE! Marea Britanie nu a impus restricții de călătorie pentru cetățenii Republicii Moldova, inclusiv posesori ai actelor UE de identitate. Singura condiție care trebuie respectată, este obligativitatea izolării la domiciliu timp de 14 zile.

 

Bilete de avion Chișinău - Hamburg (Germania), într-o direcție → de la 29 eur

Zborurile vor fi efectuate în zilele de luni și vineri.

* Prețul este indicat cu tot cu taxe, într-o singură direcție, depinde de locurile disponibile la momentul emiterii biletului.

IMPORTANT! Odată cu relaxarea condițiilor de călătorie, fiecare țară a impus unilateral anumite restricții de călătorie. Aceste restricții sunt updatate regulat și vă atenționăm despre necesitatea verificării acestor restricții cu fiecare autoritate separat până la zbor. Informația exhaustivă poate fi accesată pe site-ul ministerului → www.mfa.gov.md (banner: Alerte de călătorie COVID-19).

 

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, operează o flotă de 121 de aeronave Airbus, fiind una dintre cele mai active companii aeriene dintre cele care operează zboruri de la Chișinău.

 

Bilete de avion cu Wizz Air?

Procurați online, simplu, sigur pe www.VOIAJ.md, achitați cu cardul sau în oficiu (bd. C. Negruzzi, 4/2).

Casele de bilete: 022 54 64 64, 068 54 64 64

Oficiul în or. Bălți: 0231 888 99