Bine ati venit la bordul Austrian Airlines!

Bine ati venit la bordul Austrian Airlines.

Datorita parteneriatului cu Lufthansa, Austrian Airlines face astazi parte din cea mai mare societate de transport aerian din Europa.

De acest fapt profitati in primul rand dumneavoastra in calitate de client, beneficiind de reteaua mai larga, care ofera spre orice destinatie din lume legaturi aeriene extrem de bune.

De altfel, daca legatura dintre doua zboruri se realizeaza pe aeroportul Hub Viena, transbordarea se realizeaza in doar 25 de minute.

Austrian Airlines este expertul dumneavoastra si totodata liderul de piata in Europa Centrala si de Est, asigurand legatura aeriana dintre Viena si peste 40 de destinatii din aceasta regiune.

Indiferent daca intentionati sa faceti o deplasare in interes de afaceri, o calatorie de agrement in diferite orase sau sa participati la un meeting de afaceri international, datorita ofertei cuprinzatoare de zboruri ale Austrian Airlines atat cele mai importante centre economice ale Orientului Mijlociu, cat si cele mai interesante orase europene ajung sa se afle parca in proxima vecinatate.

Rezervati astazi un zbor cu Austrian Airlines si profitati de tarifele avantajoase precum si de service-ul exceptional oferit in timpul zborurilor.

Datorita numeroaselor zboruri pe care le opereaza în Orientul Mijlociu, Austrian Airlines asigura accesul la cele mai importante centre economice ale regiunii.

Indiferent daca intentionati sa faceti o calatorie de afaceri sau doar sa vizitati un oras sau altul - cu gama larga de oferte ale Austrian Airlines,

cele mai importante metropole ca si cele mai interesante orase ale Europei ajung sa fie la distanta de doar o aruncatura de bat.

 

Rezervă acum biletul tău de avion la cel mai mic pret cu Austrian Airlines pe www.VOIAJ.md