TOP vacanțe februarie

Februarie în turism este considerat sezonul „scăzut”: majoritatea turiștilor care au posibilitatea să se relaxeze în timpul iernii au făcut-o în timpul vacanțelor de Anul Nou.

În februarie puteți economisi mult, deoarece în această lună prețurile sunt mai mici pentru majoritatea destinațiilor. Se referă nu numai la o vacanță la mare, dar și la schi.

Călătoriile din februarie sunt cele mai confortabile, deoarece doar în februarie puteți evita aglomerații mari de turiști, agitație, ceea ce vă va permite să atingeți obiectivele istorice în mod real. În același timp, vremea din februarie în țările mediteraneene este mai des însorită, ceea ce înseamnă că este potrivită pentru astfel de călătorii!

Cele mai bune țări pentru vacanță în februarie.

Desigur, în cea mai rece lună a anului vrem să ne încălzim.

O călătorie într-una dintre stațiunile de mare ar fi ideală pentru o vacanță din februarie.

Călătorie de iarnă la Egipt au reușit deja să devină un „clasic al genului”. Aici vă puteți înmuia pe plajă și bucura de soarele cald.

Statiunile in Tailanda, de asemenea, sunt bune pentru o vacanță la plajă în februarie. Cu toate acestea, nu toate: în acest moment este mai bine să mergi în sud-estul țării, la Pattaya, Phuket sau Chan. În februarie, este destul de cald, iar absența precipitațiilor tropicale tradiționale pentru Thailanda va face vacanța dvs. deosebit de plăcută.

Maldive

Aceste insule, cu adevărat, sunt un paradis pe pământ, atât de departe de agitația orașului și de mulțimea stațiunilor aglomerate. Iar sărbătoarea îndrăgostiților, ținută în Maldive, va fi pur și simplu de neuitat. Februarie este timpul să vă odihniți, deoarece în acea perioadă domnește calmul, iar vremea este excelentă, iar temperatura apei nu scade sub + 27°С. Adevărat, spre deosebire de decembrie, la începutul anului există întotdeauna valuri pe mare, dar pentru pasionații de windsurfing este mai probabil un avantaj.

Aproape aceeași situație vă așteaptă în Vietnam, unde vă puteți bucura de marea caldă și de plajele albe de zăpadă. Iarna, este mai bine să vă relaxați în stațiunile Phan Thiet sau Phu Quoc.

Emiratele Arabe

Vă puteți relaxa cu întreaga familie, în special cu copiii de vârstă școlară. Statiunile din Abu Dhabi, Dubai si Korfakkana sunt excelente, există numeroase divertismente pentru copii, parcuri acvatice etc. Cu toate acestea, fiți conștienți că temperatura aerului și a apei din Golful Persic în februarie este destul de scăzută - + 24°С și + 17°С.

 

Iar pe cei care s-au săturat de vacanța la plajă, îi așteaptă stațiunile de schi!

Puteți alege Austria sau Belgia, Elveția sau Franța, Bulgaria, România, Ucraina sau Slovenia. Luna februarie este cea mai înzăpezită lună, profitați din plin!

Iar dacă nu sunteți fan al schiurilor, mergeți în Europa, unde se organizează carnavaluri de iarnă colorate.

Nice, Malta, Verona și Veneția - cea mai bună alegere din februarie!

Și, bineînțeles, carnavalul fermecător de la Rio de Janeiro - costume colorate, muzică înflăcărată, o varietate de concursuri și mascarade.

Într-un cuvânt, alegerea țărilor pentru vacanța din februarie este destul de largă și depinde doar de preferințele fiecăruia.

Vacanță frumoasa!