Cum să planificați o deplasare reușită?

Planificați o deplasare? Calatorie de afaceri?

Cum să cumpărați bilete de avion pentru o călătorie de afaceri și să raportați la contabililate.

  1. Apelați Voiaj International la casele de bilete de avion 022 54 64 64.

Managerul agenției vă va oferi informații detaliate despre achiziționarea unui bilet de avion pentru călătoria dvs. de afaceri. El va propune mai multe opțiuni de zbor, veți selecta împreună orele convenabile de plecare/ sosire a aeronavei, consultantul vă va spune care sunt cele mai bune locuri pentru călătorie, va explica regulile pentru modificarea datei de plecare / sosire și a condițiilor pentru întoarcerea biletelor, în cazul în care planurile de călătorie se schimbă. Costul biletului este convenit cu Dumneavoastra, Vă ajutăm și cu rezervările la hotel și asigurările medicale.

  1. Consultantul va face rezervarea Dvs. și o va trimite la adresa Dvs. de e-mail.
  2. După primirea achitării în numerar sau prin transfer, va fi emis biletul de avion și vă va fi transmis prin e-mail, consultantul vă va ajuta cu check-in pentru zbor, iar dacă este necesar, vom crea un pachet de documente pentru contabilitate: Cont, Factura în format electronic sau fizic.
  3. La cerere, originalele documentelor contabile sunt livrate de curierii noștri în raza orașului Chișinău.
  4. Este important, atunci când zburați cu avionul, păstrați cuponul de îmbarcare la avion, care este eliberat pasagerilor la check-in. Cuponul de îmbarcare este documentul care indică faptul că zborul a avut loc și vă poate fi util și pentru raportare.


BONUS: Dacă citiți aceste rânduri, veți primi un voucher gratuit pentru un taxi de la Chișinău la aeroport, împreună cu biletul dvs.!

 

Sunați la 022 54 64 64

Vă așteptăm la noi: Bd. Negruzzi, 4/2

 

Rezervați zboruri online pe www.VOIAJ.md