Vrei să mergi de sărbători la munte?

Dacă vrei să mergi de sărbători la munte, recomandăm:

Recomandăm regiunea Bukovel pentru toţi cei care iubesc viaţa trăită la cote maxime, pentru că în afară de schiuri şi snowboard aici găseşti o mulţime de alte modalităţi de a-ţi petrece vacanţa cu multă adrenalină! Fie că mergi cu prietenii, fie că mergi cu jumătatea ta, fie că mergi cu familia şi copiii, vei găsi aici activităţi pentru toate gusturile, vârstele şi buzunarele. 

Schi & Snowboard

La Bukovel găseşti 61 de pârtii excelente pentru schi, care adună în total cam 50 de km. Roşii, albastre sau negre, în dependenţă de gradul de dificultate, pârtiile sunt perfecte pentru un schi de calitate. Dacă nu ai echipament, îl poţi închiria direct de aici sau îl poţi procura din magazine specializate. 

Patinaj

Dacă îţi place să „dansezi” pe patine, la Bukovel vei găsi un patinoar în aer liber de nota 10. Dacă eşti mai romantic sau vrei să-ţi surprinzi jumătatea, mergi la patinoar seara, când luminile, muzica şi zăpada din jur vor crea o atmosferă ca-n filme. Tot seara aici au loc întreceri sportive la hochei, la care poţi fi spectator sau chiar participant.

Sania trasă de câini

Aţi visat vreodată să călătoriţi cu o sanie trasă de câini husky? Acest lucru este posibil nu numai în Alaska sau în Ţările Nordice, dar şi la Bukovel. Veţi avea ocazia aici să parcurgeţi trasee de o rară frumuseţe, în compania a 2, 4 sau 6 câini prietenoşi de rasa „husky siberian”.

Snowmobil, ATV

Iubitorii de viteză şi maşini, pot încerca snowmobil-ul sau ATV-urile. Snowmobil-ul este uşor de condus, pentru că tot de ce ai nevoie se află pe volanul „automobilului” – ţii degetul apăsat pe accelerator şi ai pornit la drum, îi dai drumul şi ai oprit. Oricum, poţi solicita şi ajutorul unui instructor special instruit.  ATV-urile sunt maşini speciale pentru munte, pe 4 roţi şi sunt destinate celor care iubesc sporturile extreme. Cu aceste mijloace de transport îţi vei diversifica activitățile de vacanţă şi paleta de emoţii. Pe lângă asta, poţi merge şi în excursii în pădurile din împrejurime sau pe vârfurile mai înalte ale Carpaţilor.

Zorbing sau RollingBall 

Zorbing-ul este un sport extrem, inventat în Noua Zeelandă la finele anilor ’90 și extins cu succes în SUA, Europa și Asia. Acest sport constă în rostogolirea unei persoane aflată într-o sferă transparentă (minge gonflabilă) de mari dimensiuni (de la 2,6 până la 3,8 m diametrul exterior) pe un teren în pantă.  Sfera este fabricată din poliuretan termoplastic, foarte flexibilă și cu rezistență sporită la zgârieturi și temperaturi extreme.

Big-airbag

Popular în multe stațiuni de schi din lume, Big-airbag-ul poate fi găsit acum și în Ucraina, la Bukovel. Un Big-airbag este, de fapt o pernă de mari dimensiuni umflată cu aer. Până mai nu demult era folosită doar de sportivi pentru a-și îmbunătăți abilitățile și a învăța trucuri și salturi spectaculoase. Acum, aceasta “pernă” imensă stă la dispoziția oricui vrea să se simtă un sportiv profesionist.  Săriturile pe airbag nu sunt periculoase, în schimb îți oferă multă adrenalină și senzații tari.

Snow-tubing 

Conceptul de snow-tubing a apărut în America și se referă la o bărcuță gonflabilă, folosită pe o pistă amenajată cu zăpadă. Bărcuţa sau colacul, numită în engleză tubby, permite atât copiilor, cât şi adulţilor să aibă parte de distracţie maximă. Tubing-ul presupune să stai aşezat sau întins pe colacul respectiv, cu picioarele afară, ţinându-te sau nu de mânerele ataşate în lateral. Culoarul pe care aluneci este ca un tunel descoperit şi nu există posibilitatea să te răstorni sau să te loveşti, deşi prinzi o viteză destul de mare. Pistele au în jur de 100-180 de metri în lungime sau chiar mai puțin, pentru copii de 3-5 ani. 

Snowbike

Snowbiking-ul este un sport de iarnă ce combina biking-ul cu schiul alpin. Snowbike-ul oferă senzații extremale și siguranță la maximum, totodată. Este ușor de învăţat, fiind necesare doar 2 ore şi câteva coborâri pentru a trece de la nivelul începător la cel mediu. De pe un snobike este foarte greu să cazi, pentru că acesta are mai multe puncte de sprijin –  schiuri mici pentru picioare, un volan pentru manevrare și o șa pentru a putea sta așezat. Acest sport se adresează tuturor: cicliştilor, motocicliştilor, schiorilor şi snowboarderilor, dar și copiilor sau persoanelor aflate la vârsta a doua. În comparaţie cu celelalte sporturi de iarnă, snowbike-ul prezintă cel mai mic risc de accident.

Electro-scuter

La Bukovel găsești și electro-scutere de marca “Segway”, primul scuter electric cu sistem de auto-echilibrare. Agil, de încredere și compact, scuterul permite depășirea unor distanțe mari în timp scurt. Se fac închirieri individuale, dar și excursii de grup.

Kinder Club

Pentru cei mici veți găsi la Bukovel o mulțime de zone de distracție. Dacă aveți nevoie să mergeți undeva pemtru câteva ore, puteți să lăsați copii la centrul de agrement Kinder Club, sub supravegherea unor asistenți profesioniști. Aici copii își vor putea petrece timpul creativ, vor putea învăța lucruri interesante și lega noi prietenii. Clubul este destinat copiilor de la 3 la 6 ani și nu este nevoie de înregistrare în prealabil. Pe lângă acesta, copiii se pot distra și la Centrul de agrement “Leopark”, unde copiii vor găsi labirinturi, echipamente de joacă și animatori.

Odihna la munte îți va da puteri pentru întregul an înainte! Sună acum pentru oferta de odihnă: 022 882 882