RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Abu Dhabi
Prețuri de la 40 €

Bilete de avion din/spre Abu Dhabi

Prețuri de la 40 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Abu Dhabi la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Abu Dhabi în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Abu Dhabi?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Abu Dhabi costă 25 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Abu Dhabi?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Abu Dhabi sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 4 ore și 50 minute. Din Chișinău poți zbura la Abu Dhabi în aeroportul AUH (Aeroportul Internațional Abu Dhabi).
Compania aeriană Wizz Air operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Abu Dhabi - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronava Airbus A321.
Despre orașul Abu Dhabi
Orașul care în doar câteva decenii a apărut în pustiu și s-a dezvoltat cu o viteză demnă de invidiat. Abu Dhabi este locul unde basmul arab se împletește cu ritmul rapid al vieții moderne, tradițiile străvechi și tehnologiile viitorului. Aici veți descoperi minuni care nu se găsesc în niciun alt oraș din lume.
Abu Dhabi are 57 de districte care sunt împărțite în pătrate. Un avantaj pentru turiști sunt străzile drepte, ce este foarte comod când te afli într-un loc necunoscut.
Pentru că Abu Dhabi este un oraș tânăr, aici sunt foarte puține obiective istorice, și anume, fortul Qasr al-Hosn și exponatele din muzee. Dar minunile moderne, cum ar fi Marea Moschee din Abu Dhabi, Capital Gate (Turnul înclinat), Emirates Palace, Luvru Abu Dhabi și zgârie-nori rotund, provoacă și mai mult interes printre turiști.
Când să vizitezi Abu Dhabi?
Abu Dhabi este unul dintre cele mai fierbinți orașe din lume, respectiv vara aici este foarte caldă. Temperaturile des trec de +50°C în timpul zilei. Cei care nu sunt obișnuiți cu aceste temperaturi, ar trebui să opteze pentru o călătorie în perioada octombrie – mai. În aceste luni temperaturile scad și puteți savura din plin vacanța în capitala Emiratelor Arabe.
Ce să faci în Abu Dhabi?
  • Primul punct pe lista de atracții din Abu Dhabi, cu siguranță este Marea Moschee. Trebuie numaidecât să o vedeți cu proprii ochi, ci nu doar pe fotografii. Este una din puținele lăcașuri de cult, unde turiștii au acces. Dar pentru a intra sunt câteva reguli care trebuie respectate, cum ar fi, femeile trebuie să poarte abaya, iar bărbații nu pot intra în pantaloni scurți sau în tricouri fără mâneci. Moscheea poate găzdui peste 40 de mii de oameni în același timp, iar în sala principală puteți vedea un covor imens, suprafața lui este de 5600 m2 și greutatea de 47 de tone.
  • Mergeți de-a lungul promenadei Corniche. Având aproximativ 8 km, promenada găzduiește terenuri de joacă, cafenele, muzicienii de stradă, fântâni arteziene și alte atracții. Seara puteți urmări apusurile de neuitat.
  • Vizitați Emirates Palace, hotelul de lux care oficial are 5 stele, dar cu siguranță le merită pe toate 7. Puteți admira toată splendoare acestui hotel, servind o ceașcă de cappuccino sau gustând înghețată cu aur.
  • Ajungeți la Luvru. Abu Dhabi au plătit 525 milioane de euro, pentru dreptul de a folosi numele renumitului muzeu și pentru a găzdui, timp de 30 de ani, o expoziție de picturi și obiecte culturale ale civilizațiilor antice închiriate de la Luvru, Centrul Georges Pompidou, Versailles și Muzeul Orsay. Clădirea muzeului este construită după un proiect arhitectural unic dezvoltat de francezi.
  • Petreceți o zi în parcul „Ferrari World" unde se află hipodromul Formula 1. Aici sunt multe atracții atât pentru copii, cât și pentru adulți. Academie de go-kart, galeria Ferrari, pistă de curse pentru copii și multe alte distracții.
  • Vizitați fabuloasa oază AlAin. Se întinde pe o suprafață de 1200 de hectare și este acoperită cu plantații de palmieri de curmale. Aici este un sistem complex de irigare făcut după cea mai veche tehnică. Accesul este absolut gratuit atât pentru rezidenți, cât și pentru oaspeții capitalei.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda