RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Milano
Prețuri de la 30 €

Bilete de avion din/spre Milano

Prețuri de la 30 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Milano la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Milano în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Milano?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Milano costă 20 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Milano?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Milano sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 2 ore și 20 minute. Din Chișinău poți zbura la Milano în 2 aeroporturi: MXP (Aeroportul Internațional Milano-Malpensa) și BGY (Aeroportul Internațional Orio al Serio).
Companiile aeriene AirMoldova și Wizz Air, operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Milano - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronavele Airbus A320 și Airbus A319.
Despre orașul Milano
Primul gând ce îți vine în minte când auzi despre Milano este shopping-ul. Și nu este deloc surprinzător, deoarece de 2 ori pe an aici sunt organizate reduceri grandioase, iar numărul buticurilor de modă pe un metru pătrat este considerat cel mai mare din Europa. Săptămâni de modă, italieni stilați, străzi aglomerate, ritm de viață rapid - Milano este diferit de alte orașe din Italia. Orașul unește tot ce este iubit în Italia, și anume, istoria, arhitectura, arta, bucătăria și stilul.
Astăzi Milano este împărțită în nouă districte, care sunt numite aici „zone". Nu au nume, ci sunt pur și simplu numerotate în ordine crescătoare. De exemplu, zona 1 este în centru, zona 2 este în nord-est și așa mai departe, în sensul acelor de ceasornic. Fiecare zonă are administrație locală. Centrul istoric al orașului și toate atracțiile principale sunt situate în prima zonă, iar Gara Centrală este situată în a doua zonă.
Când să vizitezi Milano?
Cea mai bună perioadă pentru a vizita orașul Milano este primăvara sau toamna. Poți organiza plimbări lungi pe străzile orașului sau un marafon de shopping. Lunile de vară sunt foarte călduroase, dar dacă doriți să prindeți cele mai mari reduceri acest lucru nu trebuie să vă sperie, mai ales când reducerile sunt de până la 80%. Iarna în Milano sunt frecvente ploile și ceața, dar în ajunul Crăciunului orașul se transformă și arată fermecător.
Ce să faci în Milano?
  • Să vă urcați pe acoperișul Domului ca să admirați statuile sculptate și arcurile înalte. Iar în depărtare veți putea observa zgârie-nori proiectate de Daniel Libeskind, Arata Isozaki și Zaha Hadid.
  • Să ascultați opera în Teatrul La Scala.
  • Să faceți cumpărături la faimoasa Galleria Vittorio Emanuele II și pe străzile Via della Spiga, Via Sant'Andrea și Via Manzoni.
  • Admirați fresca „Ultima cină" a lui Leonardo Da Vinci din Santa Maria delle Grazie și faceți cunoștință cu arta italiană la Pinacoteca Brera.
  • Simțiți spiritul trecutului în Bazilica Sf. Ambrozie – unul din cele mai vechi locuri din oraș.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda