RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Sankt Petersburg
Prețuri de la 54 €

Bilete de avion din/spre
Sankt Petersburg

Prețuri de la 54 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Sankt Petersburg la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Sankt Petersburg în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Sankt Petersburg?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Sankt Petersburg costă 44 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Sankt Petersburg?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Sankt Petersburg sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 2 ore și 20 minute. Din Chișinău puteți zbura spre Sankt Petersburg în aeroportul LED (Aeroportul Pulkovo).
Companiile aeriene AirMoldova, FlyOne și Aeroflot, operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Sankt Petersburg - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronavele Airbus A320, Airbus A319 și Boeing 737-800.
Despre orașul Sankt Petersburg
Dacă ar fi să numim orașul Sankt Petersburg într-un cuvânt, atunci am spune că este un oraș inteligent. De asemenea, este un oraș cu tradiții, convingeri și caracter. Atmosfera maiestoasă a secolelor trecute încă domnește pe străzile orașului. Palate și cetăți, canale și fântâni, poduri și catedrale, chiar și o clădire obișnuită se poate dovedi a fi o capodoperă arhitecturală din lista UNESCO.
Când să vizitezi Sankt Petersburg?
În perioada nopților albe (mijlocul lunii mai – mijlocul lunii iulie) orașul este plin de turiști. Puteți zbura la Sankt Petersburg în mai, când este sărbătorită Ziua Internațională a Muzeelor, și să profitați de intrare gratuită în toate muzeele orașului.
Însă dacă doriți să explorați orașul, cel mai bine să o faceți la începutul toamnei, în septembrie și începutul lui octombrie. În această perioadă vremea este caldă și sunt puține ploi.
Ce trebuie să faci în Sankt Petersburg?
  • Călătoriți de-a lungul râului Neva și a canalelor orașului, pe o barcă turistică. Nu uitați să vă îmbrăcați mai călduros, deoarece vremea în oraș este capricioasă.
  • Mergeți pe Bulevardul Neva (Nevski Prospekt), de la Piața Palatului până la Lavra Alexandr Nevski.
  • Împreună cu un ghid, urcați pe acoperișurile caselor. De sus de deschide o priveliște incomparabilă asupra orașului.
  • Vizitați piața de vechituri de lângă stația de metrou Udelnaya. Localnicii spun că aici puteți găsi obiecte unice, precum jucării de brad din secolul trecut, tacâmuri din argint sau dantelă făcută de mână.
  • Mergeți la un spectacol de balet clasic la Teatrul Mariinsky.
  • Vedeți cum se ridică podurile și admirați orașul noaptea.
  • Vizitați Peterhof – renumitul complex, creat în secolul XVIII.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda