RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION

Caută bilete de avion
la cursele FLY UIA


Rezervați un bilet de avion UIA în doar 3 pași

Alegeți orașul unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alegeți biletul de avion potrivit pentru destinația dorită
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Ukrainian International Airlines operează zboruri spre 38 de țări din întreaga lume
Compania aeriană UIA operează săptămânal peste 1000 de zboruri interne și internaționale spre Europa, America, Orientul Mijlociu, Asia și Africa.
De asemenea, UIA oferă conexiuni la cursele altor companii aeriene partenere în peste 3 mii de orașe.
Harta zborurilor Fly UIA
Zborurile companiei aeriene UIA
Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării
Istoricul companiei UIA
Compania Ukranian International Airlines este cea mai mare și cunoscută pe teritoriul Ucrainei. Aceasta a fost fondată în anul 1992 și primul zbor operat de comapnie a fost Kiev-Londra. Pe lângă zboruri comerciale, compania operează și zboruri cargo, datorită acestui fapt este și cel mai important transportator aerian din Ucraina.

Flota aeriană a companiei UIA
Flota aeriană UIA este compusă din 45 de aeronave, dintre care 40 de tip Boeing de ultimă generație și 5 de tip Embraer, care operează zboruri în cele 75 destinații ale companiei.

Reguli de zbor ale UIA
Biletele companiei Ukranian International Airlines pot fi achiziționate fizic în agenția Voiaj International & Co sau pe site-ul companiei www.voiaj.md. Tarifele biletelor de avion sunt foarte accesibile pentru toate bugetele, puteți alege zbor cu UIA în clasa economy sau business dacă doriți un plus de confort.

Înregistrarea la zbor și orarul curselor UIA
Înregistrarea la zbor se poate efectua prin câteva metode, și anume:
Pentru aceasta veți avea nevoie să introduceți numuărul biletului și datele de pașaport. Este recomandat să imprimați tichetul pentru îmbarcare, deoarece acesta poate fi solicitat la aeroport.
Este important de știut despre faptul că pentru unele zboruri există o limită de timp în care trebuie efectuat check-in-ul, cu 4 ore înaintea zborului New York și cu 18 ore pentru zborurile din Helsinki, Zurich, Geneva și Bruxelles.
  • De către agentul Voiaj International & Co, dacă solicitați acest lucru.
  • Direct la ghișeu în aeroport, aceasta se deschide cu 2 ore înainte de zbor și se încheie cu 40 de minute înainte de zbor.
Bagajul UIA
Pasagerii care au cumpărat un bilet pentru clasa economy pot lua 1, 2 sau 3 bagaje de cală, câte 23 kg fiecare (în dependență de tarif și destinație). Un bagaj de mână de 7 kg cu dimensiunile 55x40x22 cm. Pasagerii care au cumpărat un bilet pentru business class pot lua 1, 2 sau 3 bagaje de cală cu greutatea totală de 32 kg și un bagaj de mână de 14 kg cu dimensiunile 55x40x20 cm. Pasagerii care călătoresc cu copii mai mici sau cu vârsta de 2 ani, pot lua un bagaj adițional până la 10 kg și un cărucior pliabil.

Clasele de zbor UIA
Compania Ukranian International Aviation dispune de clasa economy și de business class.
Pasagerii business class beneficiază de următoarele facilități:
  • Un ghișeu separat, pentru înregistrare la zbor
  • Acces în sala business
  • Un număr mai mare de bagaj gratuit
  • Posibilitatea de a modifica datele de zbor fără plată adițională
  • Fotolii confortabile , spațioase și reglabile
  • Un dulap personal pentru depozitarea lucrurilor personale
  • Un meniu variat și o selecție de băuturi alcoolice sau fără alcool.
În comparație cu business class, pasagerilor care au cumpărat un bilet în economy class li se propun mai puține facilități. Dacă optați pentru aceasta clasă veți beneficia de mâncare și băuturi servite în timpul zborului, veți avea parte de fotolii confortabile și reglabile și reviste pentru lectură.Pentru a modifica datele din bilet pasagerul va trebui să achite o taxa adițională, care variază în dependență de tarif.

Animalele de companie la cursele UIA
Compania UIA permite transportarea pisicilor și a câinilor la bord. Animăluțele de comapnie pot fi luate în salonul aeronavei dacă au greutate până în 8 kg inclusiv cu containerul în care sunt transportate sau în compartimentuil pentru bagaje dacă au o masa de până la 75 kg cu tot cu containreul în care sunt transportate. Dacă planificați o călătorie cu animăluțul de companie atunci va tebui să anunțați agentul dumneavoastră cu cel puțin 24 de ore înainte de zbor, despre aceasta, în caz contrar nu va fi admis la bord.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda