RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Roma
Prețuri de la 35 €

Bilete de avion din/spre Roma

Prețuri de la 35 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Roma la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Roma în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Roma?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Roma costă 25 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Roma?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Roma sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 2 ore și 25 minute. Din Chișinău poți zbura la Roma în 2 aeroporturi: CIA (Ciampino–G. B. Pastine International Airport) și FCO (Leonardo da Vinci–Fiumicino Airport).
Companiile aeriene AirMoldova și WizzAir, operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Roma - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronavele Airbus A320 și Airbus A319.
Despre Roma
Roma sau Orașul Etern, este capitala Italiei și cel mai mare oraș din țară. De-a lungul anilor Roma a fost considerată centrul religos, cultural și al puterii.
Orașul a intrat în istorie ca fiind capitală a Imperiului Roman, Republicii Romane și, de asemenea, a Bisericii Romano-Catolice. Se spune că Roma a fost înființată pe Dealul Palatin de frații Romulus și Remus.
Când să mergi la Roma?
Perioada aprilie – octombrie este considerată sezonul turistic pentru Roma. Anume în această perioadă, turiștii preferă să viziteze orașul, dar vă recomandăm să evitați călătoriile în lunile iulie și august, deoarece vremea este destul de caldă.
Ce să faci la Roma?
Rădăcinile antice ale Romei se dezvăluie în tot orașul, etalând icoane precum Colosseumul și Panteonul și capodopere neprețuite de Bernini și Michelangelo. De secole călătorii au fost fermecați de Orașul etern, datorită culturii pline de viață, bucatelor delicioase și bazilicilor uimitoare.
Neapărat trebuie să vizitați Colosseumul, Pantenonul, Fântâna Trevi, Dealul Palatin, Piața Navona, Forumul Roman și multe alte obiective turistice renumite.
Roma găzduiește Vaticanul, cel mai mic stat suveran și enclavă a Sfântului Scaun. Aici veți putea admira Bazilica Sf. Petru și puteți vizita Muzeul Civilizației Romane, Muzeul Național al Romei și Galeria Borghese.
Unde să mănânci în Roma?
Pentru a cunoaște orașul, trebuie să gustați din bucatele tradiționale servite în restaurantele de familie, numite „trattoria", precum și să vizitați „pizzeria" și să gustați faimoasa pizza romană.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda