RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Caută bilete de avion la cursele Tarom

Caută bilete de avion
la cursele Tarom


Destinații populare ale companiei aeriene Tarom

Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion Tarom în doar 3 pași

Alegeți orașul unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alegeți biletul de avion potrivit pentru destinația dorită
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Compania aeriană Tarom și-a început activitatea în 1954 și în scurt timp a reușit să deschidă o rută gratuită către Europa, efectuând un număr mare de zboruri. TAROM a reușit să zboare peste tot în Atlantic, cu un pilot responsabil, însoțitori de zbor experimentați și cele mai bune aeronave. Are la dispoziție un număr mare de avioane puternice pentru zboruri sigure și maxime confortabile.
Zboruri convenabile
Puteți cumpăra un bilet de avion direct de la Chișinău la București la un preț avantajos și de acolo mergeți în orice punct din Europa. Există, de asemenea, zboruri directe din București către Londra, Roma, Amsterdam, München, Praga, Atena, Salonic, Barcelona, Paris, Madrid etc. Datorită unei relații excelente și puternice cu Tarom, putem oferi clienților noștri cele mai avantajoase prețuri pentru bilete și pur și simplu achiziționarea acestora, ceea ce este acum foarte important datorită restricțiilor asupra zborurilor din cauza pandemiei.
Tarifele existente la Tarom și bagaje gratuite:
Absolut tuturor pasagerilor li se oferă alegerea clasei Economy sau Business. Pentru clasa economică, este permisă doar o singură bagaj cu o greutate de cel mult 23 kg. Pentru clasa business, 3 bagaje sunt furnizate cu o greutate permisă de până la 23 kg.
Pentru copiii neînsoțiți în clasele economice și de afaceri, sunt disponibile 2 locuri pentru o valiză care nu cântărește mai mult de 10 kg, precum și un rucsac sau o geantă care nu depășește 115 cm. De asemenea, puteți lua un cărucior cu dvs.
Pentru toate zborurile interne din București există o limită pentru toate clasele în greutatea permisă a bagajelor de până la 30 kg. Numărul de bagaje disponibile depinde de clasa de zbor și de biletul achiziționat, precum și de aeronava pe care va fi operat zborul.
Poșetele mici, ambreiajele și gențile cu documente sunt permise gratuit ca bagaje de mână, cu excepția bagajelor care au fost deja aduse. Este foarte recomandat să luați cu dvs. toate obiectele de valoare, documentele, gadgeturile și echipamentele scumpe. Mai multe informații despre bagaje și prețurile acestora pot fi găsite pe site-ul web, într-o secțiune specială sau telefonic de la un consultant.
Informații utile pentru pasageri
Pe site-ul nostru, puteți afla în avans ce documente trebuie să luați cu dvs. într-un zbor dintr-un punct în altul. Online, fără a face coadă și la prețuri rezonabile, comandați un bilet cu orice tarif, aflând în prealabil toate condițiile restricțiilor și privilegiilor.
În cazul unor situații neprevăzute la aeroport cu privire la zborurile noastre, de exemplu, în caz de întârziere sau anulare a unui zbor, puteți contacta întotdeauna casa de bilete, unde vă vor spune toate etapele ulterioare. Respectăm dorința și comoditatea clienților noștri, prin urmare facem totul pentru dvs. și confortul dvs. în timpul achiziționării biletelor și a zborului. Doar piloți și însoțitori de zbor cu experiență și cu înaltă calificare care au o experiență extinsă lucrează în linia aeriană și în avioane.
Tarom Airlines are totul pentru confortul și siguranța dvs. în timpul zborului. O mulțime de reduceri și oferte speciale, pe care le puteți afla în detaliu în secțiunile site-ului, în funcție de ceea ce vă interesează.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda