RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Dublin
Prețuri de la 79 €

Bilete de avion din/spre Dublin

Prețuri de la 79 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Dublin la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Dublin în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Dublin?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Dublin costă 69 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Dublin?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Dublin sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 3 ore și 50 minute. Din Chișinău poți zbura la Dublin în aeroportul DUB (Aeroportul Dublin).
Companiile aeriene AirMoldova, FlyOne și HiSky, operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Dublin - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronavele Airbus A320 și Airbus A321.
Despre orașul Dublin
Dublin este orașul arhitecturii medievale, al spiridușilor și baștina berii Guinness. Capitala Irlandei este o metropolă dinamică și distractivă. Cartierele sale la modă, cu conace și case georgiene, se învecinează cu numeroasele pub-uri și cluburi de noapte, iar alături de străzile largi și piețele spațioase se află parcuri și grădini magnifice.
Orașul este format din 24 de districte, iar cele mai interesante pentru turiști sunt:
  • Dublin-1 – este o zonă cu multe magazine, cluburi de noapte și cafenele.
  • Dublin-2 – aici puteți vizită Galeria Națională, Trinity College, parcul central St. Stephen's Green, cartierul Temple Bar și populara stradă Grafton.
  • Dublin-4 – cea mai bogată și respectabilă zonă a orașului ce găzduiește conace victoriene, buticuri de modă și magazine.
  • Dublin-8 – locul perfect pentru iubitorii arhitecturii antice. Aici puteți vizita Catedrala Sf. Patrick, Biserica Sfânta Treime și parcul Phoenix.
  • Dublin-14 – zonă renumită pentru magnificul conac Loretto Abbey și frumosul castel Rathfarnham.
Când să vizitezi orașul Dublin?
Datorită climatului maritim temperat, iernile în Dublin sunt blânde, iar temperatura medie este de +2 – 6 ºС, uneori scade până la -8 ºС. Verile sunt răcoroase și temperatura medie este de +12 – 18 ºС. Pentru a zbura spre Dublin, vă recomandăm să alegeți vara, când predomină vremea caldă.
Dacă dorți să simțiți spiritul vechii Irlande, atunci planificați călătoria în Dublin de ziua Sfântului Patrick – 17 martie. Iar dacă sunteți iubitor al epocii victoriene, atunci vizitați Dublinul la mijlocul lunii iunie, când este organizat festivalul Bloomsday dedicat scriitorului James Joyce.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda