RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Viena
Prețuri de la 30 €

Bilete de avion din/spre Viena

Prețuri de la 30 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Viena la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Viena în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Viena?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Viena costă 20 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Viena?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Viena sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de o oră și 45 minute. Din Chișinău poți zbura la Viena în aeroportul VIE (Aeroportul Internațional Viena).
Companiile aeriene Wizz Air și Austrian Airlines, operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Viena - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronavele Airbus A320, Airbus A319, Airbus A321 și Embraer 195.
Despre orașul Viena
Frumoasa Viena se află chiar pe malurile Dunării, la poalele munților Alpi. Se spune că Viena este capitala culturală a Europei, capitala valsurilor și orașul inspirației. Fiecare oaspete este impresionat de combinaţia între pragmatism şi romantism prezentă pe străzile oraşului.
Viena este împărțită în 23 districte, fiecare având un număr de serie și un nume. Puteți vedea cum arăta Viena până în secolul 19 vizitând districtul 1, numit Orașul Interior. Acesta este principalul cartier și centrul turistic al Vienei. De asemenea, unul dintre cele mai vechi cartiere ale Vienei este Weiden, care datează din 1137.
Este destul de greu să vizitezi toate obiectivele turistice din Viena într-o singură călătorie. De aceea, cel mai bine este să faceți un plan cu cele mai populare atracții din timp.
Când să vizitezi Viena?
Puteți zbura spre Viena în orice perioadă a anului. Cea mai rece perioadă sunt lunile decembrie și ianuarie, când temperatura poate scădea până la -10°C, însă temepreatura medie este 0°C. În această perioadă sunt frecvente vânturile, dar atmosfera festivă, reducerile, renumitele baluri, cafeaua și vinul fiert compensează pe deplin vremea posomorâtă. Verile sunt calde și temperatura medie este de +25°C. În această perioadă, Viena este plină de turiști care fie rătăcesc pe străzile orașului, fie vizitează numeroasele muzee și parcuri. Toamna, copacii aurii oferă orașului o priveliște absolut fabuloasă.
Ce să faci în Viena?
  • Vizitați reședința de vară a prințului Eugeniu de Savoia - Palatul Belvedere. Domeniul este format dintr-un parc și 2 castele, ce găzduiesc Muzeul Austriac de Artă Barocă și Galeria Austriacă de Artă.
  • Admirați Viena de la înălțime, și anume din platforma de vizionare de pe Muntele Leopoldsberg.
  • Petreceți o zi în cartierul Orașul Intern. Rătăciți pe străzile înguste și admirați casele și palatele vechi împodobite cu sculpturi neobișnuite.
  • Gustați cele mai populare bucate vieneze. Și anume, șnițelul vienez, tortul Sacher, ștrudelul, lichiorul de ciocolată „Mozart" și cafeaua vieneză.
  • Viena este orașul marilor compozitori, de aceea neapărat trebuie să organizați o „excursie muzicală". Vizitați casa lui Mozart, apartamentul lui Strauss și Opera din Viena.
  • Admirați orașul de pe apă, optând pentru o plimbare cu barca de-a lungul Dunării.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda